Ha valaki városban rendszeresen egy padról nézegeti a számára szimpatikus, közelében elhaladó embereket, annak lehet egy nap valami rossz következménye?
Figyelt kérdés
Szóval mondjuk hogy valakinek ez nem tetszik és jól elveri majd meg ilyenek2020. aug. 12. 10:08
1/6 anonim válasza:
Miért verne meg bárki, ha ülsz egy padon és nézelődsz??!
Ha ennyire parázol, vegyél fel egy napszemüveget...
2/6 anonim válasza:
Ezt a kérdést hányszor akarod még kiírni..... ??????
3/6 anonim válasza:
Vidéken az idős nénik is kiülnek a ház elé a padra, semmi bajuk nem lesz, hacsak nem kapnak napszúrást. Én is olvastam már kérdésed -bár nem értem, hogy ebben neked mi a jó-, csak azon kellene elgondolkodnod, hogy ők 10mp alatt elmennek előtted, nem tudhatják, hogy órák óta ott ülsz; hacsak nem vegzálod a járókelőket semmi bajod nem lesz. A környékbéliek, akiknek feltűnsz legfeljebb sajnálni fognak.
4/6 anonim válasza:
Megverni biztos nem fognak, de egy idő után fel fog tűnni az embereknek, hogy állandóan ott ülsz egyedül, és el fognak kezdeni pletykálni rólad mindenféléket, hogy munkakerülő vagy meg lúzer, akinek nincs élete, hogy ráér ott ücsörögni, és a többi.
5/6 anonim válasza:
Ha nem jatszoteren gyerekeket nez, akkor kis esellyel.
6/6 anonim válasza:
Általában az, hogy leül, és 5 percen belül valaki betalálja egy kéregetéssel. A másik: vannak emberek, akik mindig ugyanarra közlekednek. Ha van merszük, akkor egy idő után odamehetnek az illetőhöz kérdezősködni. A harmadik: a haramia bandás, vagy csürhe kaliberű személyek lehet, hogy negatívan állnak egy ilyen vizslatáshoz, ők veszélyesek tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!