Kire mondják többnyire azt, hogy kiscsaj?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 21:11
12/20 anonim válasza:
Huu de sokan nem vágjak ezt a kifelyezest naiv fiatal lányokra mondjak negatív. értelemben ha hiszitek ha nem
13/20 anonim válasza:
A csaj cigány eredetű szó, jelentése: cigánylány (shaej)
14/20 anonim válasza:
Hat igen főleg cigánylányra mondjak
De olyanra is mondjuk akit nem szimpatikus nekünk ilyen kicsit ribis lányokra is mondjuk de igen cigányok körében elterjedtebb ez a kifejezés
15/20 anonim válasza:
Számomra a kiscsajok azok a vagány kislányok, tudjátok az ilyen rózsaszín szoknya, fekete bőrkabát, napszemüveg, bukósisak, rózsaszín roller kislányok. Szerintem menők! F
16/20 anonim válasza:
igen a csaj cigányeredetű és rájuk is használták eleinte. Én még láttam is Jókai könyveiben is lábjegyzetben magyarázatként. De manapság nemcsak a cigánylányokra használjuk a csaj kifejezést.
17/20 anonim válasza:
párja a csávó a teljesség kedvéért
18/20 anonim válasza:
A kiscsaj maradjunk annyiban, hogy lealacsonyító, én pl. ezért nem szoktam senkire használni.
20/20 anonim válasza:
Igen, a csaj szó valóban cigányleányt jelent, ma azonban már nem csak azokra használják, hanem mindenféle lánygyermekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!