Szeretitek a tipikus magyar ételeket?
A töltött káposztát, meg paprikát nem.
A többit viszont igen.
Nem igazán szeretem, mert a legtöbb nehéz zsíros vagy túlzottan paprikás. Legjobban a lecsót utálom, nehezen tudok elképzelni rosszabb ízű ételt. De nem vagyok oda a pörköltért, szalonnáért, hurkáért, a legtöbb kolbászt sem szeretem. A főzelékek lehetnek jók vagy rosszak is, elkészítési mód függő. De nem szeretem a káposztás ételeket sem.
Amiket szeretek az a halászlé, csirkepaprikás (és rokonai, pl. harcsapaprikás), gulyást, babgulyást ha jól csinálják.
Igazából a paprikás ételek közül inkább a fűszerpaprikával készülteket szeretem, de amikor konkrétan paprika darabokat főznek, mint a lecsó esetében, annak már a szagától is hányás kerülget.
Köszi az eddigi válaszokat!
Általánosságban én sem igazán szeretem a magyaros kajákat és sokszor megkaptam már életemben, hogy "nem vagyok igazi magyar" emiatt, meg hasonlók 🙁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!