Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a fiatalok rendkívül felelőtlen és hanyag hozzáállása miatt egyre több a koronavírus fertőzés?

Figyelt kérdés

[link]

Elég szomorú, hogy ugyanúgy járkálnak bulikázni, pancsikálni, utazgatni, míg mások az életükért küzdenek azért, mert nem bírnak otthon maradni. Akik külföldre mennek nyaralni, tisztában vannak vele, hogy felelnek más, idősebb állampolgárok esetleges haláláért?

2020. aug. 10. 11:49
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%

Lesz munkája a kaszásnak csak lassan dolgozik sajnos felettük.

Az örökségre hajtanak a szülőktől.

2020. aug. 10. 14:35
 32/45 anonim ***** válasza:
52%
Lazy Lover, a rák nem fertőző betegség, attól, hogy egy rákos ember rád köhög, te nem leszel rákos. Miért nem lehet ezt az egyszerű tényt felfogni?
2020. aug. 10. 14:36
 33/45 anonim ***** válasza:
90%

Az öregek ugyanúgy nem hordanak maszkot, mint a fiatalok. Őket sem nagyon érdkeli ez az egész. Ők háborogtak legjobban az idősávos vásárláson.

Én amúgy ezzel úgy vagyok, hogy vigyázzon magára az, aki fél a vírustól. Ha az idős államplogár otthon marad, akkor nem fertőződik meg. Ha nem bír magával, és megy a piacra meg a parkba, mert fontosabb a pletyikézés meg a gyümölcstapikázás, akkor meg így járt. Miért én vigyázzak más emberekre? Nekem nem valószínű, hogy bajom lesz, azt a kevés kockáztot én vállalom.

2020. aug. 10. 16:22
 34/45 anonim ***** válasza:
38%
Minden normális ember éli ugyanúgy az életét mint eddig, kivétel az ilyen élettelenek mint a kérdező.
2020. aug. 10. 16:37
 35/45 anonim ***** válasza:
A 2# jól megfogalmazta. Ha én pl.: a tömegközlekedésin sok időst látok renitenskedni ezen témára vonatkozóan, akkor őket pécézzem ki? Nem lenne fair.
2020. aug. 10. 17:38
 36/45 anonim ***** válasza:
81%

Egyenlőre nem a fiatalok bulikázása miatt több a fertőzés. Nyár van. Mennek a népek külföldre nyaralni. Ha peches valaki, ott megfertőződik. Nyaralni pedig nem csak a fiatalok mennek. Sokkal inkább a középkorúak .

Ezért is ugrott meg a negyvenesek körében a fertőzöttség.

2020. aug. 10. 22:05
 37/45 anonim ***** válasza:
79%

Én még akkor is hordom a maszkot, ha ismerős közösségekben rám szólnak, hogy "vegyem már le"!

Volt egy rövidebb időszak kb. nyár elején, amikor szinte fulladoztam alatta - akkor is rajtam volt, csak igyekeztem szabaddá tenni a légutakat - amikor lehetett -, nehogy bármi egyéb betegség kialakuljon nálam.

Még márciusban szólt a felhívás, hogy tüsszentéssel esetén azonnal dobjuk ki a kukába az "elhasznált" maszkot - de azóta már régen kiderült van mosható változata is a maszkoknak.

Azon szoktam inkább csodálkozni, hogy nincs elég kézfertőtlenítő kihelyezve már sehol szinte (élelmiszer boltokban sem igen találok a bejáratok környékén. Miért is nincs utánpótlás...?)

2020. aug. 11. 04:28
 38/45 anonim ***** válasza:
32%
Akik most arcoskodnak hogy kamuvirus stb, megnézném a fejüket mikor elkapja valamelyik családtagja és intenzívre kerül.(nem kivánom senkinek).
2020. aug. 11. 09:18
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm biztonsági őr egy vidéki kis strandon. Állítása szerint 3 ezren voltak kint vasárnap.

Akkor mi lehetett a nagyobb fürdőkkel?

2020. aug. 11. 15:05
 40/45 anonim ***** válasza:
55%
Némely válaszoló hozzáállása pont olyan, mint akiket a kérdező itt felemleget. Én külföldön élek, és pont ilyen mentalitású emberekkel lakom. A legkevésbé sem tartom humorosnak.
2020. aug. 11. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!