Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mit preferál?

Ki mit preferál?

Figyelt kérdés
Ki melyik évszakot preferálja, és miért?

2020. aug. 10. 08:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
De nem érted, hogy nem ugyanazok az emberek lesznek ezek? Engem kérdezhetsz télen, akkor is a telet mondom.
2020. aug. 11. 21:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a télben csak azt nem szeretem, hogy nincsenek lombok a fákon és rövidek a nappalok.

Továbbá, hogy sehol se szellőztetnek eléggé alaposan és rendszeresen (legtöbbször semennyire sem), ezért mindenhol meg lehet fulladni az elhasznált levegőtől, mindenhol 25-27 fokra fűtenek az ajánlott és egészséges 21-22 helyett (több helyen láttam már hőmérőt vagy termosztátot, tehát nemcsak a levegőbe beszélek), a tömegközlekedésen folyik rólam a víz. De ez user error.

Ami az évszak baja, az a rövid nappalok és a zöld hiánya.

Lehet sétálni a szabadban, lehet túrázni, nem lesz rosszul az ember a melegtől, különben is, a hideg ellen könnyebb védekezni.

A kedvenc azonban a tavasz. Az már zöldül, a tavasz a fiatalság, a frissesség, még nincs meleg, de azért már ki lehet ülni a szabadba.

2020. aug. 11. 21:56
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
tél mert bogár és pókmentesen élhetem a napjaimat.
2020. aug. 13. 01:00
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Hőmérséklet szempontjából a tavasz és az ősz. Nem szeretem sem extrém hideget, sem a meleget. Kedvencem a tavasz, amikor ébredezik a természet, de minden évszaknak megvan a maga szépsége. Régen a nyár volt a kedvenc, éltem is olyan helyen, ahol csak nyár volt, de meguntam, amit nem gondoltam volna. Azóta értékelem a 4 évszakot, a változatosságot, hogy nem minden nap ugyanaz van.
2020. aug. 13. 19:02
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
A nyáron kívül mindegyikkel elvagyok. A tavaszt az allergiám miatt nem szeretem annyira, viszont az őszt és a telet imádom! Nagyon szeretem az esőt és a havat. És nem, én sosem "sírtam", hogy hideg van télen. Az ellen legalább lehet védekezni, de a nyári tűző napsütéstől - hacsak nem egy légkondis lakásban vagy stranon vagy - nem véd meg semmi.
2020. aug. 15. 12:28
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Az ősz a kedvencem, az az időjárás jön be a legjobban.

A telet azért szeretem, mert akkor olyan csendes minden.

A tavaszt azért, mert akkor olyan szép minden.

A nyárnak számomra nincsen jó oldala.

2020. aug. 15. 12:56
 17/22 anonim ***** válasza:
10%
Azért az kicsit fura, hogy mindenki utálja a nyarat...
2020. aug. 16. 00:17
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Minden egyes évszaknak megvan a maga hátránya, szóval eskü nem értelek titeket :D
2020. aug. 16. 00:18
 19/22 anonim válasza:
0%
Nyár 100%, nagyon nem szeretném hogy vége legyen!! Tavasz jó lenne, csak ugye van suli
2020. aug. 23. 01:11
 20/22 anonim ***** válasza:
41%
Ennyi primitív lepontozó b a r m o t ... a nagy értelmiségi GYK felhasználók...
2020. aug. 24. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!