Kinek volt már alvási paralízis-e?
Én galérián a lépcső felé fordulva alszok többet
Ekkor a sz@ros lépcsőre képzelek embereket lényeket amik néznek és nincs szemhéjuk .... Csak néz és jön lassan
Ha a fal felé akkor a páromat látom de borzalmas mintha halott lenne de néz vagy fura mozgásokat végez ááá
Rettenetes mert borzasztó nehéz felkelni belőle és utánna olyan mintha szemeimet összeakasztva néztem volna egy ideig és fáj a szemem.
Lehet rátesz h én nyitott szemmel alszok :'D
Sziasztok!Velem is többször előfordult már .
Legutóbb pont tegnap éjjel.
Alig ,hogy becsuktam a szemem,iszonyat nehéznek éreztem magam,majd a mennyezetre szálltam 🙄az egész lakást körbejártam, és hiába próbáltam magam eltolni a plafontól, nem sikerült..az emeleten lakom és ahogy a lépcsőhöz értem, ott a testem egy pillanatra elengedte magát, alig bírtam megkapaszkodni.Az egész lakásban a földön mindenhol villanykörték hevertek...Tudtam,hogy csak álom, de nem tudtam felébredni...egy órán keresztül álmodtam ezt.
Mondjuk olvastam,hogy alacsony vérnyomástól ez előfordulhat,hát nekem mindig is alacsony volt és sokszor vagyok ilyen nehéz, béna állapotomban álmomban 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!