Jól érzitek magatokat fürdőruhában nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 15:11
11/22 anonim válasza:
Nem, zavarban vagyok, ha sokan kéjes pillantásokat vetnek a szőrös seggemre.
12/22 anonim válasza:
Nem. Ha nem léteznének férfiak, talán újra mennék strandra, meg elhagynám a lakást nyáron.
13/22 anonim válasza:
Aki nem az le van pontozva??akkor minek a kerdes?
15/22 A kérdező kommentje:
13-as
Nem én pontozom le azokat,akik nemmel válaszoltak.
Most értem haza.
2020. aug. 7. 23:15
16/22 anonim válasza:
Nem is kizàrolag kerdezöre gondoltam.
Altalaban mindig ez van hogy feltesznek egy eldöntendö kerdest vàlasz lehet A vagy B, erre a többségiek lepontozzàk a masikat.
Szoval ha sok az A Välasz akkor B-ket nullàzzàk.
Mintha kötelezö lenne vmi birkatörvenyt követni.
17/22 A kérdező kommentje:
Igen,egyetértek.
Akik pedig viccet csinálnak a kérdésből csak azért,mert nem teljesen konkrétan volt feltéve őket bezzeg pontozzák fel.
2020. aug. 8. 00:58
18/22 anonim válasza:
Sajnos ilyent kell írnom.
Ha nem léteznének férfiak, egészen jól érezném magam.
19/22 A kérdező kommentje:
18-as senkit sem érdekelnek a femináci nézeteid.Puffogj máshol,hogy a férfiak a sátán ivadékai!
Nem ez volt a kérdés
(nem,nem férfi vagyok,csak nem témába illő az agymenésed)
2020. aug. 8. 12:14
20/22 anonim válasza:
Nyilvános hely lényegében bármi lehet. Nyilván nem megyek fürdőruhába boltba, bankba, templomba, stb... helyekre. Maximum strandra, uszodába és ennyi. Egyébként ilyen fürdőző helyeken nem érzem rosszul magam fürdőruhába. A testemmel nincs semmi bajom, nyilván nem tökéletes, de nincs mit szégyellnem, meg én alapból egyrészes úszódresszeket hordok, nekem ez a kényelmes. Bikini ide-oda tud csúszkálni, abban normálisan úszni sem lehet, én többnyire úszni szoktam strandon és nem áztatom magam ilyen olyan gyógy meg termál vizekben. Ha az utcára kéne mennem fürdőruhába mondjuk azért mert az utca végén van a stand, tópart, akármi akkor nyilván nem szégyenkeznék mert akkor elég egy törölközőt vinni és kész, és nem kell azon idegeskedni hogy mikor lopják el valamelyik cuccomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!