Jól érzitek magatokat fürdőruhában nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 15:11
1/22 anonim válasza:
A templomban kicsit fura volt, de általában igen.
2/22 anonim válasza:
nem szoktunk abban járni, csak úszni, fürdeni... ám ha a patakpartjáról ellopják a ruhánkat, és a kertek alatt úgy kell hazaosonni, rosszul érezzük magunkat
3/22 anonim válasza:
Olyan helyen, ahol mindenki, vagy masok is furdoruhaban vannak, igen. Ha ez volt a kerdes.
De legszebb eveimben minden jobol kimaradtam, annyira utaltam a megvaltozott testemet. Az a durva, hogy meg szep is volt, de most mar keso banat.
4/22 anonim válasza:
Az Operaház is nyilvános hely.
Ott biztos rosszul érezném magam, miközben kidobnának.
5/22 anonim válasza:
Olyan helyen, ahol ez a szokásos viselet, igen.
6/22 anonim válasza:
Miota melltartos fürdöruhara lenne szükségem amit mégcsak nem is gyàrtanak, azota nem.
Habàr.. mintha lattam volna olyan helyeken ahol 10 e Ft tol kezdödnek a fürsöruha àrak, de az az üzlet szerintem megszünt
7/22 anonim válasza:
Nem értem fehernemü melltartot mièrt nem képesek fürdöruhaanyagbol gyàrtani.
8/22 anonim válasza:
Nem, nagyon bevág a fürdőruha alsó része hátsó tájékon. ( 53/F)
9/22 A kérdező kommentje:
7-es.
Egyetértek.Én is olyan fazont kerestem,de nem árultak sehol,ahol voltam.
2020. aug. 7. 16:16
10/22 anonim válasza:
Nagyon draga ruhaüzletekben vannak csak nekem ugy remlik. Talàn fehernemü boltban ràadàsul.
Sajnos a màrka nevet vagy üzlet nevet sem jegyeztem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!