Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ráírhatok az orvosra köszönés...

Ráírhatok az orvosra köszönés képpen ?

Figyelt kérdés

Eltörtem a csuklómat és ez a bizonyos orvos műtött meg. Nagyon precíz volt és nem mellesleg nekem szimpi is volt. Egyébként semmi extra nem lenne,megírnám hogy pontosan ki vagy és csak megköszönném a munkáját.

Tudom,ez a dolga,de akkor is...

2020. aug. 5. 19:00
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
82%

#29 Milyen 1-2 milliós fizetés? Magyarországon? Én 185+150 ezret kapok rezidensként az ösztöndíjjal együtt, ami nevetséges. Utána lehet nézni.

Kérdező! Nyugodtan írj rá, semmi gond nincs ezzel, szerintem örülni is fog neki.

2020. aug. 6. 07:14
 32/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is🙂
2020. aug. 6. 08:58
 33/41 anonim ***** válasza:
85%
Én sem adnék neki hálapénz, hiszen ez a dolga, de nyugodtan írj rá. Biztos jól esne neki
2020. aug. 6. 09:13
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Én szintén orvos vagyok, SENKINEK nem kell hálapénzt adni. Se sebésznek, belgyógyásznak senkinek. Azért is van még mindig hálapénz mert a betegek egy jelentős része még korruptabb mint a leghálapénzesebb kolléga. Nem tudom szerintem pár beteg kifejezetten arra veri a nyálát hogy mennyit tudott adni. Gusztustalan az egész.

Kérdező a ráírással egy baj van Facebookon, félreérthető, rám eddig ha beteg rám írt, egyik sem cdak köszönni akart hanem sokkal többet...

2020. aug. 6. 13:36
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt esete válogatja, nekem pl. nagyon jól esett, amikor az egyik volt betegünk egyszer csak bejelölt Facebook-on, és írt, megköszönte a törődést, stb.
2020. aug. 6. 21:08
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Háááát nem tudom kolléga. Engem eddig három betegem jelölt ismerősnek facebookon, az egyik egy katolikus pap, aki néha kérdez pár apróságot, a másik kettő meg huszonéves csaj, ők viszonozták volna a törődést.
2020. aug. 6. 21:29
 37/41 anonim ***** válasza:
2%
Aki ráír az orvosára, az szerintem nem csak megköszönni szeretné a törődést. Tudom.
2020. aug. 6. 23:19
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt mindenkinek magának van a legjobban joga tudni, hogy a saját betegei pontosan kik voltak, meddig voltak ott, és utána mit írtak, mit nem írtak, és hogy ő azt minek minősítette, stb
2020. aug. 7. 17:39
 39/41 anonim ***** válasza:
21%

Nalunk meg az itteni korhazban egy nagyon lelkiismeretes orvos mondta hogy nem fogadja el mamamtol a halapenzt, mert a masfel millios fizetese boven eleg. Nyilvan nem igy mondta de ez volt a lenyeg. Igaz o foorvos volt. De nem gondolnam hogy annyival kevesebbet keresnek a sima orvosok.

2020. aug. 9. 21:48
 40/41 anonim ***** válasza:
95%
Pedig annyival kevesebbet keresnek. Egy rezidens nettó bére 190000 forint.
2020. aug. 9. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!