Ráírhatok az orvosra köszönés képpen ?
Eltörtem a csuklómat és ez a bizonyos orvos műtött meg. Nagyon precíz volt és nem mellesleg nekem szimpi is volt. Egyébként semmi extra nem lenne,megírnám hogy pontosan ki vagy és csak megköszönném a munkáját.
Tudom,ez a dolga,de akkor is...
11
Na ez igaz,a sebész is tiszában van vele.
Lehet hogy mégis ráírok holnap.
Köszönöm a válaszokat
Hát akkor holnap ráírok.
Miért ne írhatnál rá?
Legrosszabb esetben is csak egyszerűen nem válaszol rá.
Nehogy már egyesek azért akarják lehurrogni a kérdezőt, amiért köszönetét szeretné kifejezni egy olyan orvosnak aki egész kezelés alatt mind emberileg mind szakmailag kiválóan bánt vele. Így is egyre kevesebben vannak olyanok akik egyáltalán erre gondolnak, szerintem ez egy szép gesztus :)
Én nem írnék neki facebook-on. Valószínűleg manapság már a kisebbséghez tartozom ezzel, de szerintem jó elválasztani a munkát és a magánéletet, a privát facebook-profil pedig az utóbbihoz tartozik.
Valószínűleg vissza kell még menned kontrollra, ott nyugodtan megköszönheted neki, vagy jelezheted a hálád a munkahelyi elérhetőségén, biztos jól fog esni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!