Ráírhatok az orvosra köszönés képpen ?
Eltörtem a csuklómat és ez a bizonyos orvos műtött meg. Nagyon precíz volt és nem mellesleg nekem szimpi is volt. Egyébként semmi extra nem lenne,megírnám hogy pontosan ki vagy és csak megköszönném a munkáját.
Tudom,ez a dolga,de akkor is...
Az, hogy a szüleid mit tettek és mit tehettek volna, ahhoz neked semmi közöd.
Te te vagy, és kiskorú lévén lehetetlen lett volna hálapénzt adnod.
Ezen kívül az ember - bármit is csinál - szereti, ha becsülik a munkáját, és ha valami hasznosat tett.
Ja, és még valami: szerintem a köszönőlevél és a hálapénz nincs semmilyen kapcsolatban egymással - úgy is írhatnál neki egy hosszú, kézzel írt levelet, ha közben otthagytál egy raklapnyi pénzt neki.
Ez egy köszönet, amiben kifejezed az őszinte érzelmedet, hogy segített rajtad és jó munkát végzett.
Köszönöm.
Egyébként már nem lesz kontroll vizsgálat.
Az a baj,hogy csak a nevét tudom,meg hogy hogy van fent fb-n.
Emailt is írnék,ha tudnám a címét.
Milyen hálapénz szerencsétlenek?🤦♀️
Az orvosnak ez a dolga, ezért kapják a fizetésüket, mi meg ezért fizetjük a tb-t. Jó lenne már erről a hálapénzezésről leszokni!
Nem kellett volna adnod neki kérdező, emiatt megnyugodhatsz, pláne, hogy kereseted sincs. Ha gondolod írhatsz neki, de nem biztos, hogy érdekelni/értékelni fogja.
Pont az olyanok miatt mint te eljuk a halapenzek korat. Az orvos megkapja a havi 1-2 millios fizeteset, nem egy kiskorunak kellene halapenzzel tomnie a zsebet. Se a szüleinek. Azert fizetik a tb-t meg az orvosnak is van fizetése. De utalom az ilyen embereket.
Nehogy bevedd ezt a hülyeséget, amit a második írt. Nem kell hálapénzt fizetned.
Az orvosnak ez a munkája. Azzal tudod meghálálni, ha normálisan és tisztelet tudóan beszélsz vele.
Ne írj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!