Most akkor bunkó vagyok?
Úristen, te hány éves vagy? 12?
Mit foglalkozol azzal, hogy a másik mit mond a hátad mögött? Ahhoz neked semmi közöd.
Intelligencia hiánya az, ha valakinek nem köszönsz vissza, amikor köszönnek neked.
Arról nem tehetsz, amit mond rólad. Ne aggasszon. Legalább tudod, hogy hogyan viszonyul hozzád. Fiúk ilyeneket mondhatni minden lányról mondanak. Ficsúrkodnak a társaik előtt. Azt tanácsolom, hogy már csak illendőségből is - fogadd a köszöntését, különben valóban bunkó lennél. Ha közelítene és tényleg nem az eseted, akkor tapintatosan visszautasíthatod. Ilyesmit lányok is mondnak egyes fiúkról, hogy de jó lenne vele...
Ffi.
Ketteskével nem értek egyet, az intelligenciának semmi köze a bunkósághoz, rengeteg okos ember bunkó, ez van.
Amúgy igen, bunkóság. Az egy dolog, h mit mondott rólad, de attól még köszönhetsz neki. Ha meg többet akar, akkor elmondod neki, h nem érdekel a dolog. Ennyi.
Piszkosul kibszl vele szerintem, ha nem köszönsz neki. Gondolom álmatlan éjszakákat okozol neki vele. Vagy! Talán már nem is emlékszik? Szimplán azt látja, hogy csak nem köszönsz, és nem tudja, miért?
Na, az élet ennél sokkal egyszerűbb amúgy, és úgy szokott működni, hogy elé állsz, és elküldöd a bánatba, rosszabb esetben leköpöd. Kinek milyen a habitusa. De azon, hogy nem köszönsz, én legfeljebb röhögnék egyet. Semmi mást nem éreztetsz benne ezzel, csak hogy gyerekes vagy. Mellesleg ha jó parti, még imponálhatna is neked, hogy tetszel neki, csak nem tudta illően kifejezni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!