Mit gondoltok azokról, akik ha vesznek egy fényképezőgépet, azonnal fotósnak hiszik magukat?
"de másnapra már a facebookon mint xy photography, vagy hasonló néven már promózzák magukat"
Eddig nincs vele bajom. Valahol el kell kezdeni.
Számomra ott kezdődik a probléma, ha túl nagy az arcuk, nem ismerik a szakmai alázat fogalmát stb.
"vállalnak fotózást stb"
Ezzel van gond. Rontják a szakma megítélését és azzal, hogy szarért-húgyért vállalnak fotózást, húzzák lefelé az árakat.
#12 Nem tudom ki bántott, de ne tegyünk már úgy, mintha nem tudnánk hogy sokan hatalmas előzetes tudással, (szinte) csak papírért mennek képzésre, meg hogy a millióegy végzett fotós mind a szakmában maradt... Senki nem beszélt referenciáról, portfólióról.
"Imádom" az ilyen rögtönzött tudósokat, ez a dolog az élet minden területére kezd érvényes lenni.
Az a vicces, hogy ha találkozik egy másik olyan emberrel, aki épp akkor vesz kézbe fényképezőgépet (mert pl.: egyik kölcsönadja neki egy fotózásra), és 1.-re jó képet készít, csak néz, hogy "Lám, nem csak én lehetek jó valamiben?".
Ha valaki hobbiból csinálja, és nem rakja ki minden oldalra, napi huszasàval, akkor nincs gond. Én is vennék szívesen, de mellette tanulnék a fotózàsról, hogy fejlődjek.
Aki úgy csinálja, ahogy írtad az elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!