Benedek33 kérdése:
16 éves fiu vagyok és 11 cm a hajam és néha be van fonva és felkötöm és sokan azt mondják hogy az b..zis és szeretném a véleményeteket hogy erre most ti mit mondtok ha meglattok egy fiut igy?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 10:14
1/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük! A legfontosabb hogy úgy nézz ki ahogy boldog vagy és önmagad vagy! És az se érdekeljen hogy másoknak tetszel-e így, mindig lesz olyan akinek bejössz
2/20 anonim válasza:
Így látatlanba fogalmam nincs róla hogy nézhet ki.
3/20 anonim válasza:
Ha már akkora, hogy fonni vagy gumizni lehet csak borzasztó lehet
4/20 anonim válasza:
hát, ez tényleg elég elég b*zis lehet...
5/20 anonim válasza:
Ha neked így tetszik, akkor hordd így! Senkinek semmi köze hozzá, hogy a SAJÁT hajaddal mit csinálsz. Nem a hajstílusátol kezd el valaki a saját neméhez vonzódni.
6/20 anonim válasza:
Nekem ez az egyik nagy gyengém egy pasin.
Ne vágasd le mások véleménye miatt, merj egy kicsit egyedi lenni!
Egyébként pl a legtöbb metálos arcnak is hosszú haja van, megnézném mikor mondja rájuk bárki, hogy b*zisak :D
7/20 anonim válasza:
#6 te valamit nagyon benéztél... itt nem a hosszú haj miatt b*zis a kérdező, hanem mert befonja és azt valamiféleképpen felköti. Mivel képet nem kaptunk, ami illusztrálná ezt a hajszobrászati remekművet, így látatlanban ez úgy hangzik, mint valami barokk-kori hercegnőfrizura.
8/20 anonim válasza:
Nem néztem be. Láttál már pl viking stílusú férfi hajfonatot? Szerintem nagyon is férfias, és nem kell hozzá feltétlenül felborotválni hozzá oldalt. A man bun is jól néz ki szerintem.
Ízlésen meg felesleges vitatkozni. Szíved joga ha neked valami nem tetszik, de emiatt leb*zizni valakit elég udvariatlan. Ha meg esetleg tényleg meleg az illető, azzal sincs semmi baj.
9/20 anonim válasza:
#8 Jajj, istenem, nehogy bárki meg merjen szólalni, mert neked nem elég píszí. :'D
10/20 anonim válasza:
Kérdező, betegre röhögtem magam azon, ahogy ezt elképzelem, nemtudom amúgy mire gondolhatsz pontosan, de így leírva.... xD Hát, kb nekem is valami hercegnőhaj ugrik be! :'D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!