Szerintetek az emberek mekkora hányada érez empátiát?
Most biztosan azt fogjárok írni, hogy szinte mindenki, mégis a megfigyeléseim azok, hogy csak nagyon kevesek.
Például ott vannak a hajléktalanok. Mindenki csak ítélkezik felettük, de senki nem gondolkodna el azon, hogy miken mentek át, mi okozta nekik a totális összeomlást, mit éreznek, milyen nehézségeik vannak. Mindenki csak ítélkezik, hogy drogosok, büdösek, undorítóak, lusták stb, de senkiben nincs egy minimális empátia, hogy elgondolkozzon, hogy mi a folyamata annak, hogy egy ember az utcára kerül.
45
Oké és Orbánnak mi köze a te empátiádhoz?
46
Én nem érzek semmilyen empátiát Orbán iránt csak gyűlöletet mert egy hazug tolvaj a Fideszes bandájával együtt
Orbánnak kellene empátiát érezni irántam meg a nép iránt aki a létminimumon tengődik de ők erre magasról tesznek
Alapvetően nem a pénzről akartam beszélni, de mivel empata vagyok belementem szívességből.
A kérdés az empátiáról szól és annak semmi köze ahhoz, hogy mennyi pénzed van. Vagy, hogy éppen mit használnak csereeszközként. Az empátiát mindenki szabadon gyakorolhatja anyagi helyzetétől függetlenül :)
48
Mi köze Orbánnak a kérdéshez?
47
De ez olyan homozigóta szintű gondolkodás: sok pénz, sok pénz sok pénz.
Tiszta ösztönlény: enni, szarni, aludni, dugni.
Emelkedj fel az ösztönlény szintjéről a spirituális lény szintjére, és máris más megvilágításba kerülnek a dolgok. Az ember azért ember, mert nem állat :D
50
Orbán Viktor a jelenlegi Magyarország miniszterelnöke aki felelős azért az életszínvonalért amit a magyarok élnek
Amíg ők dőzsölnek és lopnak és hazudnak, hogy "Magyarország milyen jól teljesít" addig a valóságban alig keresnek az emberek valamit
Minél lejjebb van az életszínvonal annál rosszabb az emberek közötti empátia
Magyarországon pedig mind az átlagkereset mind pedig ebből fakadóan az empátia is nulla
51 Tiszta ösztönlény: enni, szarni, aludni, dugni.
Ezeket a dolgokat muszáj csinálni ha életben akarsz maradni
Dugni nem muszáj de érdemes ha már annyira szar a helyzet, hogy máshogy nem lehet örömet lelni ebben a rövidke életben
De élnek itt Magyarországon olyan tetvek a felsőbb körökben akik még ezt az örömöt is elveszik az embertől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!