Lábfétises férfiak,titeket mennyire zavarna,ha a csajnak rendellenes,csúnya lenne az egyik lábújja?
Figyelt kérdés
Ez azért érdekel mert nekem van egy születési rendellenességem és félek a barátomnak elmondani,mivel neki ilyen lábfétise van. :( Nagyon szeretem őt de egyszerűen nem tudom neki megmutatni és már neki is feltűnt,hogy mindig zokniban vagyok.2020. júl. 29. 19:59
11/12 anonim válasza:
Én is szeretem a szép női lábakat.
Egy ötlet-tanács. Lábfétis sokféle van. Ha pl. valami csinos mintás harisnyába bújtatod a lábad ahhoz mit szól a párod? :)
12/12 anonim válasza:
Mint lábfétises:
Rákerestem erre a rendellenességre.
Én nem tudom neked azt mondani, hogy engem nem zavarna, de ha egyébként nagyon szeretek egy lányt, akkor szerintem el tudnám ezt engedni.
Mindenképp mutasd meg neki minél hamarabb.
Nyilván nem akarlak ilyesmire buzdítani, de ugye tudod, hogy ez műthető?
Sajnos utána nem lesz olyan "jól működő", mint egy alapból egészséges láb, de gondolom azért most sem mindegy, milyen cipőt veszel rá.
Ha egyébként nem csúnya a lábfejed ezen a rendellenességen kívül,
együtt maradtok, és majd a jövőben akarsz neki örömet okozni, akkor van rá lehetőség. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!