Mi a szakmád? Mennyit keresel? (nettó) Hány év munkatapasztalatod van? Itthon vagy külföldön? Hány éves vagy?
Mindig is érdekelt, hogy egy szakmával kb mennyit lehet keresni, de mégis nem illik ismerősöket megkérdezni. Ez egy anonim hely, gondoltam, itt megtehetem. Légyszi: Egymás pocskondiázásba, trollkodásba ne menjünk át.
A kort azért kérdem, mert fiatal vagyok, és ha egy 50 évest magamhoz hasonlítok, akkor nyilván önbizalomhiányom lesz, pedig csak 18 vagyok, neki van "előnye" az életben.
Az országot, meg azért írjátok le légyszi, mert ha Svájcban élsz, nyilván többet keresel, mint egy magyar. Csak be akarom lőni az élethelyzetemet/körülményeimet. :)
Tönkremegy sajnos, de utána telik orvosra. Van benne jó is, rossz is. Köszi!
Köszi a válaszokat.
Na le lettem pontozva..
Kérdező: 18 vagy nem vagy sehol lemaraeva, sőt.
Én nem híztam ki magamból pl mindent amit lehetett volna, utólag issza meg az ember a levét. Én 23 vagyok mondjuk.
Neked meg van időd. Hajrá.
Szia!
Mozdonyvezető vagyok a MÁV-Startnál az egyik budapesti telephelyen. Nettóban 350-450 ezer között szokott lenni a fizetés+évente 92 ezer forint a SZÉP kártya vendéglátásra+decemberben bruttó 350 ezer kifizetés egy összegben+arcképes igazolvány, amivel ingyen lehet vonatozni.
21/Szlovákia
Ápoló vagyok, és euróban 800-900, jobb hónapokban 1000 megvan! Forintba át számolva nem tudom mennyi!
3 éve dolgozom, mellette még csinálom a sulit!
Utolsó vagyok, átszámoltam.
Kb. olyan 300000 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!