Mi a szakmád? Mennyit keresel? (nettó) Hány év munkatapasztalatod van? Itthon vagy külföldön? Hány éves vagy?
Mindig is érdekelt, hogy egy szakmával kb mennyit lehet keresni, de mégis nem illik ismerősöket megkérdezni. Ez egy anonim hely, gondoltam, itt megtehetem. Légyszi: Egymás pocskondiázásba, trollkodásba ne menjünk át.
A kort azért kérdem, mert fiatal vagyok, és ha egy 50 évest magamhoz hasonlítok, akkor nyilván önbizalomhiányom lesz, pedig csak 18 vagyok, neki van "előnye" az életben.
Az országot, meg azért írjátok le légyszi, mert ha Svájcban élsz, nyilván többet keresel, mint egy magyar. Csak be akarom lőni az élethelyzetemet/körülményeimet. :)
havi nettó 230+12ezer szép kártyán
Hajdú-Bihar megye, 2 éve dolgozom itt, ügyfélszolgálatos vagyok az egyik távközlési szolgáltatónál
22/N
Hegesztő vagyok, Sopron
18F
Havi kézbe kapok 500.000-ret, + napi 1 doboz Marlboro Gold cafetériaként
A legjobb haverom asztalos, ő havi 700-at visz haza tisztán, szintén soproni ász.
Építészmérnök (BSC, alkalmazott)
360 netto plusz fizetik a KATA-t, heti 36 óra munka
4-5 év tapasztalat
29F Budapest
Közgazdász - Budapest
775 Nettó + autó + évi 400 Cafeteria
6 év tapasztalat
30F
Kedves 46. válaszoló! Szívesen jelentkeznék nálad barátnőnek!
(vicc :D)
Épület burkoló vagyok 15 éves szakmai tapasztalattal. A havi keresetem változó de kb úgy 450-től 650-ig 700-ig is mehet. Itthon dolgozom. 34 éves vagyok. És sajnos jól látod, hogy tönkre megy az ember teste mert én is már kezdem érezni :/
Sok sikert kívánok az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!