Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 25 év körüli, átlagos...

Egy 25 év körüli, átlagos testfelépítésű nő tud tenyérrel akkora pofont adni, hogy jól látható nyoma maradjon egy férfi arcán?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 14:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
41%
Kedves kerdezo, szuz vagy meg?
2020. júl. 21. 15:54
 22/31 anonim ***** válasza:
6%
Nekem már a kérdésből lejött, hogy ez a tökönrúgós, aztán a kommentekből egyértelmű lett. mostanában pofon témában nyomja. Tényleg elég unalmas fazon, a többi troll legalább életet hoz gyakorira, ő inkább elvesz belőle. :D
2020. júl. 21. 15:56
 23/31 A kérdező kommentje:
18-as köszi a kimerítő választ, én is így gondoltam. Nem vagyok nő egyébként és megüti sem tervezek senkit.
2020. júl. 21. 15:56
 24/31 A kérdező kommentje:
21-es, nem. De ez hogy jön ide?
2020. júl. 21. 15:58
 25/31 A kérdező kommentje:
Érdekes egy oldal ez, valaki felteszi egy kérdést, valaki pedig minden ok és értelem nélkül kötekedni kezd. Mindenesetre, köszönöm mindazoknak, akik értelmes választ adtak!
2020. júl. 21. 16:08
 26/31 anonim ***** válasza:
28%

Én kaptam az egyik nőmtől többször is pofont, ilyen kis pofozkodós típus volt aki azt képzelte, hogy ez teljesen normális, ha neki nem tetszik valami akkor egyből ad egy pofont

Egyszer még egy barátom előtt is megpofozott, rendes erős tenyeres volt fájt is eléggé meg égett is a nyoma az arcomon tehát itt nem kis női legyintésekre kell gondolni

A barátom aki meg ott volt az meg teljesen ki volt akadva, hogy mi volt ez és, hogy ő ezt már nem hagyta volna annyiban

Én meg nem hagytam annyiban, bementem a nőm után és elmagyaráztam neki arctávolságból, hogy ez volt az utolsó pofon mert mostmár visszaadom a legközelebbit

Erre a pofozkodós nőm meg elbőgte magát pedig hozzá se értem.

Pár hétre rá szakítottunk is de már annyira be volt tojva, hogy találkozni se akart, nekem kellett megkeresni és mondani neki, hogy hagyjuk rá a dolgot mert ez már nem együttjárás

ALig fejeztem be a mondatot a csaj egyből rávágta, hogy "oké akkor vége"

Szóval ő volt az életemben az egyedüli nő aki pofozkodott, az előző és az utána lévő nőjeim közül egy sem adott pofont soha, főleg úgy, hogy azt ki sem érdemeltem

2020. júl. 21. 16:09
 27/31 A kérdező kommentje:
26. Elképesztő. Jól kifogtad, még hallottam ilyenről!
2020. júl. 21. 16:26
 28/31 anonim ***** válasza:
53%

27 az a poén, hogy én sem értem mert ő volt az egyetlen ilyen az életemben

És ez a fehér lány járt misére meg gyónni és templomba, mélyen hívő katolikus lány volt aki még nem is rossz hanem rendezett családi háttérral rendelkezett

Az anyját nem ismertem de az apja jó fej volt, tehát itt is érthetetlen, hogy ez a pofozós mentalitás honnan jött

2020. júl. 21. 16:33
 29/31 A kérdező kommentje:
28. Nem kérdezted már meg a legelső alkalommal, hogy miért csinálja? Vajon meggyónta? Vagy úgy gondolta, ez rendjén van?
2020. júl. 21. 16:42
 30/31 anonim ***** válasza:
84%

"Én ha nő lennék nagyon nem pofozkodnék férfiakkal csak nagyon vészhelyzetben"

Az a baj ezzel, hogy a férfiak pofon nélkül is ütnek, nekik nincs olyan, hogy az asszony majd megüt. Vagy az nem ijesztő.

De tetszik a nőgyűlöleted, nagyon kis cuki.

2020. júl. 21. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!