Egy 25 év körüli, átlagos testfelépítésű nő tud tenyérrel akkora pofont adni, hogy jól látható nyoma maradjon egy férfi arcán?
Én kaptam az egyik nőmtől többször is pofont, ilyen kis pofozkodós típus volt aki azt képzelte, hogy ez teljesen normális, ha neki nem tetszik valami akkor egyből ad egy pofont
Egyszer még egy barátom előtt is megpofozott, rendes erős tenyeres volt fájt is eléggé meg égett is a nyoma az arcomon tehát itt nem kis női legyintésekre kell gondolni
A barátom aki meg ott volt az meg teljesen ki volt akadva, hogy mi volt ez és, hogy ő ezt már nem hagyta volna annyiban
Én meg nem hagytam annyiban, bementem a nőm után és elmagyaráztam neki arctávolságból, hogy ez volt az utolsó pofon mert mostmár visszaadom a legközelebbit
Erre a pofozkodós nőm meg elbőgte magát pedig hozzá se értem.
Pár hétre rá szakítottunk is de már annyira be volt tojva, hogy találkozni se akart, nekem kellett megkeresni és mondani neki, hogy hagyjuk rá a dolgot mert ez már nem együttjárás
ALig fejeztem be a mondatot a csaj egyből rávágta, hogy "oké akkor vége"
Szóval ő volt az életemben az egyedüli nő aki pofozkodott, az előző és az utána lévő nőjeim közül egy sem adott pofont soha, főleg úgy, hogy azt ki sem érdemeltem
27 az a poén, hogy én sem értem mert ő volt az egyetlen ilyen az életemben
És ez a fehér lány járt misére meg gyónni és templomba, mélyen hívő katolikus lány volt aki még nem is rossz hanem rendezett családi háttérral rendelkezett
Az anyját nem ismertem de az apja jó fej volt, tehát itt is érthetetlen, hogy ez a pofozós mentalitás honnan jött
"Én ha nő lennék nagyon nem pofozkodnék férfiakkal csak nagyon vészhelyzetben"
Az a baj ezzel, hogy a férfiak pofon nélkül is ütnek, nekik nincs olyan, hogy az asszony majd megüt. Vagy az nem ijesztő.
De tetszik a nőgyűlöleted, nagyon kis cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!