Egy 25 év körüli, átlagos testfelépítésű nő tud tenyérrel akkora pofont adni, hogy jól látható nyoma maradjon egy férfi arcán?
"Mellesleg egy férfi nagyobb pofont tud adni mint egy nő, úgyhogy úgy pofozkodj, hogy vissza is kaphatod ha olyan személyt ütsz meg és akkor akár el is eshetsz egy rendes férfi pofonjától"
Aham, tehát ha nő üt meg férfit, az mégsem ugyanaz, mintha férfi ütne meg nőt, érdekes.
14
Egy férfi jóval nagyobb pofont tud adni mint egy nő
Ezért ha egy nő ad egy pofont az semmi ahhoz képest amit vissza fog kapni, ha olyan tipusú palit fog ki magának aki nem szereti ha megpofozzák
Én ha nő lennék nagyon nem pofozkodnék férfiakkal csak nagyon vészhelyzetben
Barátnőmet tanítottam ütni. Elmagyaráztam neki az állonütés lényegèt majd a gyakorlatba átültetve olyan jól eltalált, hogy egy rövid időre elsötétült számomra a világ. Átlagos felépitesu huszoneves lany volt.
Szóval a válasz igen.
A technika fontos. A parasztlengő megfelelő volna rá.
17 a kérdésedre adott válasz az mint amit már leirtam egyszer, hogy
Egy nő tud akkora pofont adni, hogy az meglátszódjon a férfi arcán de csak időleges pirosodás marad a pofon helyén, ami hamar elmúlik
Tehát egy nő nem tud akkora pofont adni, hogy az maradandóan meglátszódjon egy férfin
Ha maradandót akarsz alkotni nő létedre akkor egy nagy öklöst kell adni nem pedig pofozkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!