Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 25 év körüli, átlagos...

Egy 25 év körüli, átlagos testfelépítésű nő tud tenyérrel akkora pofont adni, hogy jól látható nyoma maradjon egy férfi arcán?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 14:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
9%
Azért érdekes, hogy a tökönrúgós troll szóról szóra ugyanezt a magyarázatot adta, amikor már egyértelmű volt, hogy megint ő az. 🤔
2020. júl. 21. 15:20
 12/31 A kérdező kommentje:
12-es miért erősködsz ezzel a hülyeséggel? Ha nem tudsz érdemben válaszolni, lépj tovább...
2020. júl. 21. 15:23
 13/31 anonim ***** válasza:

"Mellesleg egy férfi nagyobb pofont tud adni mint egy nő, úgyhogy úgy pofozkodj, hogy vissza is kaphatod ha olyan személyt ütsz meg és akkor akár el is eshetsz egy rendes férfi pofonjától"

Aham, tehát ha nő üt meg férfit, az mégsem ugyanaz, mintha férfi ütne meg nőt, érdekes.

2020. júl. 21. 15:26
 14/31 anonim ***** válasza:
10%

14

Egy férfi jóval nagyobb pofont tud adni mint egy nő

Ezért ha egy nő ad egy pofont az semmi ahhoz képest amit vissza fog kapni, ha olyan tipusú palit fog ki magának aki nem szereti ha megpofozzák

Én ha nő lennék nagyon nem pofozkodnék férfiakkal csak nagyon vészhelyzetben

2020. júl. 21. 15:31
 15/31 A kérdező kommentje:
16.Kár ezen itt vitatkozni, a kérdés nem erre vonatkozik, nem férfi által adott ütésről van szó. Persze, hogy erősebb egy férfi, ez nem vitás.
2020. júl. 21. 15:37
 16/31 anonim ***** válasza:
85%

Barátnőmet tanítottam ütni. Elmagyaráztam neki az állonütés lényegèt majd a gyakorlatba átültetve olyan jól eltalált, hogy egy rövid időre elsötétült számomra a világ. Átlagos felépitesu huszoneves lany volt.

Szóval a válasz igen.

A technika fontos. A parasztlengő megfelelő volna rá.

2020. júl. 21. 15:44
 17/31 anonim ***** válasza:
32%
Ez a tökönrúgós kérező, hagyjátok, csak egy perverz troll. Amúgy a tökönrúgós kérdései óta volt már kb 200 kérdése pofonnal is, szóval ebben is kezd már unalmas lenni. Az egyik legérdektelenebb troll itt a gyakorin. A többiek legalább vicces vagy nagyon idióta kérdéseket írnak ki, ami szórakoztató, megbotránkoztató, stb. De neki ez sosem ment, egy unalmas, száraz, szürke alak, aki csak ugyanazokat a szövegeket ismételgeti, meg mindenkit bombáz a privát üzeneteivel...
2020. júl. 21. 15:47
 18/31 anonim ***** válasza:
22%

17 a kérdésedre adott válasz az mint amit már leirtam egyszer, hogy

Egy nő tud akkora pofont adni, hogy az meglátszódjon a férfi arcán de csak időleges pirosodás marad a pofon helyén, ami hamar elmúlik

Tehát egy nő nem tud akkora pofont adni, hogy az maradandóan meglátszódjon egy férfin

Ha maradandót akarsz alkotni nő létedre akkor egy nagy öklöst kell adni nem pedig pofozkodni

2020. júl. 21. 15:50
 19/31 anonim ***** válasza:
18-as vagyok elnéztem a számot, a válasz a kérdezőnek szólt
2020. júl. 21. 15:51
 20/31 A kérdező kommentje:
17-es kezeltesd magad!
2020. júl. 21. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!