A férfiaknak miért nem természetes, hogy pisiléshez még a szabadban is félrehúzódnak valami kevésbé látható helyre?
Figyelt kérdés
Nekik teljesen természetes, hogy bárhol és bármikor lazán pisilnek, akár úgy is, hogy nők is látják őket.2019. szept. 1. 22:54
1/7 anonim válasza:
Szerintem azt hiszij, nem latjak oket! :-D
2/7 anonim válasza:
És kit érdekel, hogy nők is látják? Legalább látnak valami szépet.
3/7 anonim válasza:
A legtöbben ilyen helyzetben félrehúzódunk, amennyire lehet.
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Mert te állandóan ezt látod?
Naponta órákat utazok, járok a városban, érdekes, évente talán 1-2 ilyen esetet látok, de az is idióta.
5/7 anonim válasza:
Nem természetes. Nem tudom, merrefelé mászkálsz.
6/7 anonim válasza:
És te kérdező, miért vagy ennyire sötét?
Képzeld, még a büdös életben nem pisiltem úgy, hogy bárki megláthatna, mert zavar. Ja, és férfi vagyok.
7/7 anonim válasza:
Az alacsony népréteg ilyen.
Egyik kommentelő...ha szépnek tartod a saját farkad miért nem cuppansz rá vagy séta közben is végezheted a dolgod...
Idióta 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!