Aki hosszú hajat akar, az miért nem növeszti meg? Miért raknak sokan póthajat?
Én azért mert ha hosszú lenne nem lenne olyan dús nekem egy betegség miatt. Vannak igényes kiegészítők, miért ne használnám őket.. Megnöveli az önbizalmam.
Igaz egy nő korona nélkül is szép, csupán manapság, az életben való érvényesüléshez fontos a rendezett külső.
3
Az érvényesüléshez manapság fontos a rendezett külső? Tévedsz, a rendezett külső mindig is fontos volt, és nem az érvényesülés miatt, hanem önmagad miatt.
Nem tudom miért kell folyton a hibát látni bennem. :(
Nyilvánvaló, hogy mindig fontos volt a külső.
Istenem, de imádom ezt a "miért nem növeszted meg?" kérdést. 😂
Nekem kb 2 éve kihullott a hajam egy betegség miatt, egy évig parókát hordtam, most épp vállig ér, de nő, csak lassan. Rendszeresen megkapom, hogy miért nem növesztem meg (olyan emberektől is, akik nagyon jól tudják, hogy 2 éve a nulláról kezdett el nőni)... Most komolyan, szerinted aki hosszabb hajat akar, az nem növeszti? Dehogynem. De azon kívül, hogy ápolom és vigyázok rá, mást nem nagyon tudok tenni. Hiába állok a tükör elé minden este és kiabálom neki, hogy "nőjj már!!!", nem fog gyorsabban nőni.
Még mielőtt kihullott volna, nekem is volt póthajam, mert mellközépnél hosszabbra sosem nőtt. De ha nőtt is volna, az se egy nap lett volna, addig meg hagy legyen már póthajam, ha nekem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!