Mit használjak a hajam egészségére és gyors növesztésére?-F
Nyilván nem valami csodaszerre vagyok kíváncsi mert tudom hogy ilyen nem létezik. Elkezdtem növeszteni és már úgy érzem hogy itt az ideje hogy foglalkozzak az egészséggel is a hajmosáson felül.
Nem tudom mennyit számít, de fent össze tudom fogni, ha középen szétválasztom a fülem mögé ér oldalt viszont még rövid a rendes male bun-hoz. A tetejét utoljára augusztusban, az oldalát október-november környékén vágattam, ha valaki szeretné lemérem de szerintem nem fontos XD
16/F
Szóval olajak? Milyet? Hajmosás után száraz, puha hajam van viszont 3-4 nap után elég zsíros. Ezen felül is kéne olajat használni?
Vízivással nincs bajom, ma pl 3 liter vizet ittam, plusz kávé, esetleg a kajában a folyadék, ilyesmi. Ennél is többet kéne vagy ez már elég?
Ricinusolaj,mandulaolaj vegyitve folpack ra pedig sapka 2 oraig utana 2x-3x samponozas
Dmes hajvitamin mivolis a neve
Sok zoldseg gyumolcs
A 3 liter teljesen jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!