Azok, akiknek nem sikerült elérni dolgokat, hiába küzdött érte... ti hogy birkóztok meg azzal, hogy “örülj a másik ember boldogságának”? Főleg ha sok kudarc volt màr...
“Ha te éhes vagy, nem laksz jól attól, hogy más eszik.”
Ez nagyon tetszik ez nagyon jó. Igen, talán ez fejezi ki a legjobban ezt a helyzetet.
7 Mindenki el tudja érni azt amit nagyon akar-nem mondom, hogy könnyen, és nem mondom, hogy a rögös út könnyű, de el lehet érni.
Nekem már gyermekkorom óta a saját család volt az álmom.Nem pénz, nem hatalom, hanem család, gyerekekkel. Volt hatalmam, volt pénzem, és majd nem elvesztettem a családomat miatta mert a "nagy jó létbeli nihilizmus szépen beosont az életünkben. Idő volt mire rájöttem dolgokra-és beérett a gyümölcse. Ma nincs pénz,csak annyi amennyi kell, nincs hatalmam (csak pont annyi amennyi kell) csak azért-mert én nem akarom, pont az előzőek miatt, viszont a családomat visszakaptam és szilárdabb mint álmomban gondoltam volna hogy nekem lesz.
Szóval, mi is a valódi érték amin siránkozni kéne? A valódi érték mindenkinek ott van az életében, csak van aki észre veszi, van akit meg legyőz a talmi dolgok csillogása, és vagy elmegy mellette, vagy elveszti. Több lehetőség az embereknél 0,00001%-jánál van.Hogy a család iszonyatosan nagyon jól funkcionál, a munkája toppon van a legkisebb ráfordítással, és tud másokon is segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!