Miért szól bele minden dolgomba anyám pasija?
Ez anyud sara mert ö hagyja.
Nem minden nö hagyja azt hogy az uj pàrja az ö gyerekét csak ugy regulazza vagy barmi. De a legtöbb igen sajnos.
A nök javaresze el van nyomva es ahhoz is bologat, amikor az apa igazsagtalanul szidja az anya sajàt gyerekèt.
Alàvetik magukat a pàrjuk "fölényének uralmànak"vagy minek a gyerekükkel szemben is. Szomoru de ez a jellemzöbb, szoval ritkàk az anyaoroszlànok nagyon.
Bantalmazo kapcsolatban is csak asszisztàlnak hozzà, ahelyett hogy kimentenék a gyerekeket neki allnak picsogni hogy jaj milyen a ferje.
Azt hiszi, hogy mostmár ő az apád így próbál mindenben segíteni. Elmondja a véleményét ilyenek. Lehet ingerült is mert látja, hogy nem szimpatizálsz vele. Persze lehet, hogy hülyeségeket mond meg tényleg az lenne a legjobb ha békén hagyna.
Tehát ha te azt mondtad, hogy nem kérsz belőle akkor az ő helyében ezt tiszteletben tartanám és nem szólnék bele a dolgodba. Ha szülinapod van megleplek meg ilyenek és egy idő után megszeretnél. De sajnálom hogy ilyen most a helyzeted. :(
Magyaran annak iszod a levét hogy valszeg anyud erzelmileg vagy anyagilag barhogyan is de függ a pàrjàtol. Esetleg fél az egyedül maradastol es a ffiak ezt jol megerzik hogy melyik szemetdombon tudnak kakasok lenni.
Hierarchikus kapcsolatban vagy a gyerek. Es minden rajtuk csattan ez tény.
Mert nem jelölöd ki a határait.
Én így szoktam csinálni:
XY vagyok, ennyi-és-ennyi éves. Tudok dönteni. (Ezt bátran az arcába lehet mondani).
Társaságban:
-Úristen, memóriazavarom van! Nem emlékszem, mikor kérdeztem a véleményed! Elárulnád?
-Köszönöm a véleménynyilvánításaitokat! Most pedig megyek és beteszem azokat a helyükre, a sok sok többi vélemény közé.
6 # én nem most jelöltem ki a hataraimat, ezert tetlegessegig fajultak a dolgok, mivel nem a seggebol húzott elő, úgy beszélt velem ezt pedig nem nyeltem le neki!
Felnőtt ember vagyok nem gyerek hogy itt lazadozzak mint ahogy fogalmazott az egyikotok!
Az viszont tényleg így van hogy anyám csak bólogat neki, mielőtt még felhoznatok, itt is lakom és máshol is maradjunk légyszíves ennyiben!
Mellesleg olyan dolgokba úti bele az orrát amihez semmi köze kivel voltam együtt, utánuk kerdezoskodott csak azt nem értem mire fel, anyámat folyton faggarja a kapcsolataimrol van e most valaki ha igen akkor kicsoda... Ezt sem értem mi köze hozzá egyáltalán, de nekem k.. S a nevem... :)
Ehez tényleg tudni kene hogy hány éves vagy?
Ő lakik nálatok, vagy ti ő nála?
Szerintem ezt anyukaddal kene meg beszélni, le tisztázni hogy semmi köze hozzad. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!