Elakarom adni az Iphone 4-et hogy tudom megoldani hogy minden saját dolgomból kilépjen pl facebook meg a saját apple felhasználomból stb?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 12:22
1/6 Marci74 válasza:
Szia!
nem igazán ismerem az iphone menüjét, de biztos van benne gyári beállítások visszaállítása. Ez megold mindent.
2/6 A kérdező kommentje:
Ennyi lenne az egesz?
2013. aug. 25. 13:08
3/6 anonim válasza:
Nem elég ennyi! Mindjárt megpróbálom megkeresni, hogy hogyan lehet mindent törölni, úgy hogy az online cuccokból is kilépjen.
Ha jól emlékszem, akkor a beszeljukmac-en olvastam róla.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. aug. 25. 13:59
5/6 anonim válasza:
Nem találom, viszont úgy emlékszem, hogy iCloudban is be kell állítani, hogy eladod (törölni kell az eszközt), de lehet, hogy az iOS7-nél olvastam ezt és azzal keverem.
Kérdezd meg valami szakmai oldalon.
6/6 anonim válasza:
Közben jött pont egy ilyen cikk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!