Vajon mikor lesz minden ugyanolyan, mint a vírus előtt?
Figyelt kérdés
Mikor nyithatok vajon úgy meg egy hírportált, hogy nem az lesz az első amit meglátok, hogy korona vírus így meg úgy, meg jön a második hullám? Mikor mehetek úgy vásárolni, hogy ne kelljen maszkot felvenni? Vagy hogy én ne vetessek fel a vásárlókkal félve attól, hogy jön egy ellenőr és megbüntet? Nem mondom, hogy elhiszem, amit írnak, azt sem, hogy nem, mert azon az állásponton vagyok, hogy nem lehet tudni mi az igazság, de lassan ott tartok, hogy nem is érdekel. Az elsők között voltam, akik bezártak még az elején, de azt tudom, ha jön az úgynevezett második hullám, már nem fogok, amíg nem mondják.2020. júl. 8. 16:47
11/16 anonim válasza:
pedig az ötös hozzászolónak van igaza...ébresztő emberek...
12/16 anonim válasza:
Soha. Ezt annál is inkább igaznak vélem, mert az állatvilágból önmagát kiemelő főállat, az ember, következetesen nem hajlandó tanulni az elkövetett és túlélt válságokból.
13/16 anonim válasza:
Mitől lenne ugyanolyan?
Miért tűnne el ez a vírus?
Ugyanúgy, ahogy szept. 11 hatása sem tűnt el máig sem.
Sőt: valószínűleg 5 éven belül jön majd a következő, hasonló.
Mivel ugyanúgy akarunk élni ezután is, és ez a fajta élet bizony ezzel jár!
14/16 anonim válasza:
Nem értem mit kell a maszkon ennyire kiakadni
15/16 anonim válasza:
Azért elég szomorú lenne, ha ezután maszkban kéne élni.
De elképzelhető, hogy így lesz.
Úgy, ahogy pl. régen lehetett inni sokfajta vízből: patakból, tóból - ma pedig nem lehet.
Régen lehetett lélegezni a levegőt szinte bárhol, ma pedig... Kínában és Japánban pl. - már nem lehet.
Bizony előfordulhat, hogy pár év múlva védőruha nélkül nem lehet majd kimenni a házból.
16/16 anonim válasza:
éltem Ázsiában 2 évet. Ott ez a természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!