Miért van az, hogy a férfiak többségének jól áll a kor, a nőknek pedig nem?
Ez jó kérdés. Talán a sárm, a magabiztosság, a belülről fakadó önbizalom meglátszik, meg már beleivódott a társadalomba, hogy egy jó 45-ös pasi, jobb mint egy 45-ös nő, és élünk a sztereotípiának.
De tény és való, igaz ami igaz, és 25 vagyok, de már rohadtul félek az öregedéstől :D
Mert a társadalom tabunak tekinti a női ráncokat. Legalábbis én így látom. Minden nő plakáton van, képernyőn van, mindenhol, ameddig nem múlt el 40.
Ezzel szemben ismerek 40+os nőt aki pörög, nőies, magabiztos, csinos, szexi és nagyon sok tekintetben példaképem. Tudnának a nők is szépen öregedni, ha nem adnák be a derekukat ezeknek a társadalmi nyomásoknak.
Szerintem ez inkább régebben volt igaz. Ma már egy nő hasonló életet él, mint egy férfi és sokan nőként sokkal jobban odafigyelnek magukra és meg merem kockáztatni, hogy sokkal szebben is öregszenek, mint anno a nők.
Ha megnézem a mai nem elhízott 40-es korosztályt, egészen máshogy néznek ki, mint a mai 80-asok 40 évesen.
Mwrt a pasiknak nem olyan szar a kotoszoveti alloman@uk eleve.
Az osztogen nem dolgozik. Nem ereszkedik meg ugy pl fenek mell
A zsir se rakodik jobban ugyanugy az osztogen miatt
A kopaszodas se para nyikvan a pasinak
Az oszules sem
Hat ez van .szted meddig vallalhato egy no?
Szerintem az, hogy kinek áll jól a kor, nem azt jelenti, hogy szépen öregszik-e, hanem hogy vonzó varad-e a másik nem számára. Egy idősebb férfi vonzó lehet egy fiatalabb nőnek, mivel ő már egy komolyabb egzisztenciát tud felmutatni, ami minden korban lényeges volt a párválasztás szempontjából. Ugyanakkor ha egy nő párt szeretne találni, nagy hátránnyal indul, ha idősödik.
Viszont manapság nagyon sok jó karban lévő negyvenes ötvenes nőt látni, ez részben a médiából jövő nyomás miatt van, nagyon sokan rengeteget foglalkoznak a szépségük ápolásával, egészségük védelmével, és manapság már a sminkek is sokkal jobb minőségűek, mint harminc negyven évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!