Lányok/nők! Titeket is gyakran zaklatnak nyáron az utcán/tömegközlekedési eszközökön?
Valóban előfordulhat mindenkivel öltözködéstől függetlenül, de tény, hogy gyakrabban fordul elő kihívó öltözködés mellett, ez igenis rátesz egy lapáttal.
"Kedves 23-as milyen másokra gondolsz? Attól, hogy nem ad minden érintett hangot a panaszának, még nem jelenti azt, hogy ez senkivel nem történik meg."
Jézusom. Oké, hogy az emberek egy része nem képes befogadni a valóság azon részét, ami nem illik a világképébe, de azért ez már meredek. Ha nem kiabálja minden nő úgy, mint ti, hogy folyamatosan zaklatják őket, akkor szerintetek azokat a nőket is zaklatják, csak titkolják?
Oké... Hát, akkor a logikátok alapján: A férfiakat rendszeresen szexuálisan zaklatják a nők. Ha azt mondjátok, hogy nem, akkor is, csak erről a férfiak nem mesélnek.
Azt meg sehol sem írtam, hogy senkivel sem történt meg. Legalább 20 válasz óta képtelenek vagytok válaszolni egy tök egyszerű kérdésre: MÁSOK MIÉRT NEM TAPASZTALJÁK EZT?
Ha erre képtelenek vagytok válaszolni, csak újjal mutogattok a férfiakra, magatokat áldozatnak akarjátok látni folyamatosan, akkor mégis miről beszélünk?
Szerintem te vagy az, aki nem képes befogadni a valóság azon részét, ami nem illik a világképébe. Tény, hogy a legtöbb áldozat titkolja az esetet, ugyanis -már csak személyes tapasztalatokból kiindulva is- a környezete is és a hatóságok is furcsán néznek az emberre nemi erőszak bejelentésénél, akad aki csak nevet rajta. De ha nem is a végletes nemi erőszakról van szó hanem zaklatásról, a környezetemben lévő férfiak számtalanszor éreztették már velem, hogy én vagyok a hibás érte meg hogy nem nagy ügy.
A statisztikák magukért beszélnek, nézz utána, hogy a felmérések szerint szinte minden nő tapasztalt már élete során hasonlót.
"Őszintén sajnállak, az írásodból érződik, hogy igen rossz tapasztalatokat szerezhettél a nőkkel."
Nem, az írásomból ez nem érződik, mivel nincs így... :D Pont arról írok ám, hogy a környezetemben mennyivel értelmesebb nők vannak.
#28: Én nem fogadom be a dolgot? Én leírtam, hogy előfordul ilyen. Ti meg azt írtátok, hogy aki nem mondja, azzal is biztos előfordul ilyen, csak nem mondja el. Konkrétan még azokat a nőket is hazugnak állítjátok be, aki nem azt fütyüli, amit ti hallani akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!