Milyen veszély leselkedik azokra, akik megnyerik a lottó fődíjat?
Gondolok itt álszent barátokra, ellenségekre, bűnözőkre, stb...
Mit kell ilyenkor a nyertesnek tennie a biztonsága érdekében?
Szerintem ez nagyon emberfüggő. Aki higgadtan áll hozzá, arra semmiféle veszély.
Amúgy azok mellé, amiket írtál, még az, hogy túlbecsüli a pénzt és folyamatosan költi. Azt hiszi, hogy örökre és mindenre elég lesz, aztán hopp, elfogy.
Az anonimitást megőrzik, ha jól tudom a legmesszebb menőkig bizalmasan kezelik.
Leginkább a nyertesen múlik, hogy mennyire veri nagy dobra.
A pénz mindig is vízválasztó volt a hamis, és igaz emberek között.
Emberek vagyunk, különbözünk.
Van aki elherdálja, rosszra fordítja, van aki befektet, és van akiről sose tudod meg, hogy nála van.
Annyi variáció van.
Ha most én nyernék mondjuk 5 milliárdot, én biztos hogy ingatlanokba fektetnék.
Újra, és újra , mellette felszámolnám az éhezést Magyarországon amennyire csak tehetem.
A kérdésedre válaszolva, ez egy nehéz kérdés, mert függ az is hogy az illetőnek milyen a családi, illetve baráti háttere.
Ha pénzről van szó, nagyon necces bárkiben is megbízni, mert sok esetben elveszi az emberek eszét, főleg ha irdatlan sok pénzről van szó.
Úgyhogy csak óvatosan.
#2 Ha magamból indulok ki, akkor nagyon jól bánok a pénzzel. Csak a szükséges dolgokra költök.
Alvilági alakoktól nem kell tartani? Ők nem akarják megszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!