A feminizmus terjedésével megtörténhet a valóságban a mitikus görög-amazon háború?
A legendás elbeszélés szerint az amazonok támadást indítottak Görögország ellen, és csak nagy nehezen sikerült visszaszorítani őket.
Ezek a feministák engem a régi amazonokra emlékeztetnek, akik modern köntösben, de ismét egy támadást indítanak. Azért, hogy megtorolják a múltbeli és a személyes életükben esett sebeket, és a férfiakon az egyenlőség nevében uralkodjanak. Szinte minden feminista gyűlöli a hagyományos férfimodellt. Azt hangsúlyozzák, hogy a férfiak legyenek kedvesek, érzelmesek (lúzerek). Ez utóbbi esetben tetten érhető a férfiak elnőiesítése, hiszen az érzelmek kimutatása olyan szinten, ahogyan ők elvárják a női kommunikáció, pontosabban a női stresszkezelés eszköze. A férfiak másként kezelik a stresszt, ennek irodalma is van. Tehát itt egy megtévesztéssel állunk szemben.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy lelki háború készülődik, és ha a férfiak nem kapják magukat össze, arra fognak eszmélni, hogy a nők csicskásai lettek. A mitikus történtben a hellének nehezen is, de visszaszorították a hatalokéhes amazonokat, ezáltal Görögország megmenekült. Vajon a modern férfiak lesznek ilyen hősök?
Nem tudom, ujat mondok-e azzal, hogy ma sem kotelezo labszort borotvalni, es eleg sokan nem is teszik :DDDD En pl leszarom, mi tetszik ilyen teren a ferfiaknak es speciel a paromat sem erdekli, kb hetente ketszer leborotvalom, mert engem zavar, kellemetlen erzes.
De szerencsere az egyeni izlesed a te dolgod, nem letezik ilyen “szabaly”, hogy barmit is kotelezo lenne borotvalni, es az egyeb nemi szerepek is opcionalisak. Akinek nem jon be a felfogasod, nem fog veled osszejonni es kesz. Te meg ne alljal le senkinek magyarazni, hogy mit hogyan kellene csinalnia.
Látom, töröltették a válaszomat. Akkor leírom mégegyszer, de szebb stílusban:
A szőrtelenítés manapság is divat, csak a feminista mentalitasú nőknél nem, akik a személyes sérelmek miatt, dacból nem teszik. Ugyanazt csinálják, mint a tinik, akik dacból piercinget csinálnak, és úgy lázadnak a szüleik ellen.
"Takarodj már innen, nem tűnik fel h milyen undorító stílusban beszélsz emberekről?!?!"
De. Viszont vannak embercsoportok, akiről rossz véleménnyel vagyok. Ilyenek a feministák, vagy pl. a neoprotestánsok is. Ők sem szeretnek engem, én sem őket. Az egyikük a férfi-nő kapcsolatokat akarja tönkretenni, a másik gyűlöli a tudományt, és az emberek hiszékenységén akar pénzt keresni. Mindkettő egy amerikai szekta. Minden hülyeség onnan jön, szóval nem lepődöm meg ezen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!