Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Madeleine...

Mi a véleményetek Madeleine Mccann eltűnéséről?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 21:59
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig szerintem az ő keze is benne van, leadta a drótot valaki, hogy a gyerekek egy hotelben vannak stb, ebben köreműködhetett, meg szerintem a hotel is, hogy hogy nem tűnt fel ez nekik, én őket is meghurcolnám.

Meg a szülők is gyanúsak, már előttem leírták, hogy miért.

Ugye az autóban is vér volt, ez is érdekes, meg ugye volt ez a nyugtató dolog is, szóval gyanúsak nekem

2021. okt. 14. 22:13
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
De ott volt Freud kisunokája is amugy, aki szintén pedomaci volt, és hozzá jartak szomszédolni Mccannék is.
2021. okt. 14. 22:18
 53/53 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyuka a bűntudatba beleroskadt volna. Az apa mondjuk számomra is furcsán viselkedett, de ez még nem bizonyíték arra, hogy hazudik. Ráadásul nem egyformák az emberek, a brittek alapból is hűvösebbek, makacsabbak. Akit elővettek és próbálják rábizonyítani, akárhogy is de megérdemli a büntetést, azok alapján amiket olvastam róla. Én egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy benne volt a keze.
2021. okt. 14. 22:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!