Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Madeleine...

Mi a véleményetek Madeleine Mccann eltűnéséről?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 21:59
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy a hullakereső kutya és a vérnyomokat kereső kutya is ugyanazokon a helyeken jelzett. Azt sem értem, hogy miért pont a "legnagyobb" gyereket vitte el az emberrabló és miért nem a kisebbeket. Honnan tudta, hogy simán kisétálhat a kislánnyal mert be van nyugtatózva és nem fog felébredni?

Ha nyomozó lennék, én a szülők után nyomozgatnék egy kicsit jobban.

2020. júl. 20. 09:17
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a véleményem, hogy a szülőknek van közük a dologhoz, hasonlóan a JonBenét Ramsey ügyhöz, csak ott a bátyó a tettes és a szülők mentették az életben maradt gyereket, itt pedig baleset történhetett a begyógyszerezés miatt és magukat mentették. Nyilván az igazságot nem lehet tudni, nem is fog kiderülni, hiába húzzák rá egy pedofilra, de azért sok érdekes dolog van mindkét esetnél, ami erősen a szülők ellen szól.
2020. júl. 20. 11:29
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

A másik esetről nem hallottam még. Szerintem sem fog sosem kiderülni...

A kutyák meg nem hiszem, hogy hibáznak. Szerintem eleve nem forró nyomon indultak el a rendőrök (sem).

2020. júl. 20. 13:31
 24/53 anonim ***** válasza:
4%
Hú apám mennyi okos van itt aki látatlanba megmondja melyik ügyben ki a gyilkos. 🤣🤣🤣
2020. júl. 20. 15:37
 25/53 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem egyikőnk sem mondta meg ki a gyilkos, csak azt, hogy saját véleményünk alapján mit gondolunk. Senki sem írta, hogy 100%ig tudná mi történt, de a tények makacs dolgok.
2020. júl. 20. 15:40
 26/53 anonim ***** válasza:
7%
Ha akkora tény lett volna akkor már börtönbe lennének a szülők. De azon kivül, hogy a kutya ugatott semmi más egyéb nem volt...
2020. júl. 20. 15:45
 27/53 anonim ***** válasza:
27%
Jólvan, a valódi nyomozó itt úgy tűnik te vagy. Ez esetben szerinted mi történt? Kíváncsi lennék a véleményedre. :)
2020. júl. 20. 16:16
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Végülis egy vér és holttest kereső kutya (igazából 2) ugatott ugyanott egymástól függetlenül, de persze, "csak" ugatott a kutya. Azért nincsenek sitten, mert nem volt elegendő bizonyíték a vádemeléshez, főleg akkora büdzsé ellen, ami nekik van. Ettől még nem jelenti, hogy ártatlanok. Sőt.
2020. júl. 20. 17:36
 29/53 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudom mi történt... nem is okoskodok...és nem jelentem ki olyanokról, hogy gyilkosok, akik ellen évek alatt sem tudtak elegendő bizonyítékokat gyűjteni.Fogalmam sincs mi történt, ahogy nektek se.
2020. júl. 20. 17:47
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy gyilkosok lennének. Mindannyian azt gondoljuk, hogy baleset történhetett amit a szülők okozhattak közvetve. Nyilván mi is csak találgatunk, ezt is mindenki leírta, hiszen nem tudhatjuk hogy mi a valóság és valószínűleg soha nem is tudjuk meg.
2020. júl. 20. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!