Mi a véleményetek Madeleine Mccann eltűnéséről?
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 21:59
21/53 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a hullakereső kutya és a vérnyomokat kereső kutya is ugyanazokon a helyeken jelzett. Azt sem értem, hogy miért pont a "legnagyobb" gyereket vitte el az emberrabló és miért nem a kisebbeket. Honnan tudta, hogy simán kisétálhat a kislánnyal mert be van nyugtatózva és nem fog felébredni?
Ha nyomozó lennék, én a szülők után nyomozgatnék egy kicsit jobban.
22/53 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy a szülőknek van közük a dologhoz, hasonlóan a JonBenét Ramsey ügyhöz, csak ott a bátyó a tettes és a szülők mentették az életben maradt gyereket, itt pedig baleset történhetett a begyógyszerezés miatt és magukat mentették. Nyilván az igazságot nem lehet tudni, nem is fog kiderülni, hiába húzzák rá egy pedofilra, de azért sok érdekes dolog van mindkét esetnél, ami erősen a szülők ellen szól.
23/53 anonim válasza:
A másik esetről nem hallottam még. Szerintem sem fog sosem kiderülni...
A kutyák meg nem hiszem, hogy hibáznak. Szerintem eleve nem forró nyomon indultak el a rendőrök (sem).
24/53 anonim válasza:
Hú apám mennyi okos van itt aki látatlanba megmondja melyik ügyben ki a gyilkos. 🤣🤣🤣
25/53 anonim válasza:
Szerintem egyikőnk sem mondta meg ki a gyilkos, csak azt, hogy saját véleményünk alapján mit gondolunk. Senki sem írta, hogy 100%ig tudná mi történt, de a tények makacs dolgok.
26/53 anonim válasza:
Ha akkora tény lett volna akkor már börtönbe lennének a szülők. De azon kivül, hogy a kutya ugatott semmi más egyéb nem volt...
27/53 anonim válasza:
Jólvan, a valódi nyomozó itt úgy tűnik te vagy. Ez esetben szerinted mi történt? Kíváncsi lennék a véleményedre. :)
28/53 anonim válasza:
Végülis egy vér és holttest kereső kutya (igazából 2) ugatott ugyanott egymástól függetlenül, de persze, "csak" ugatott a kutya. Azért nincsenek sitten, mert nem volt elegendő bizonyíték a vádemeléshez, főleg akkora büdzsé ellen, ami nekik van. Ettől még nem jelenti, hogy ártatlanok. Sőt.
29/53 anonim válasza:
Nem tudom mi történt... nem is okoskodok...és nem jelentem ki olyanokról, hogy gyilkosok, akik ellen évek alatt sem tudtak elegendő bizonyítékokat gyűjteni.Fogalmam sincs mi történt, ahogy nektek se.
30/53 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy gyilkosok lennének. Mindannyian azt gondoljuk, hogy baleset történhetett amit a szülők okozhattak közvetve. Nyilván mi is csak találgatunk, ezt is mindenki leírta, hiszen nem tudhatjuk hogy mi a valóság és valószínűleg soha nem is tudjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!