Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Madeleine...

Mi a véleményetek Madeleine Mccann eltűnéséről?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 21:59
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
90%

Kicsit kriminálpszichológiai szempontból nézve... Senki nem dönt egyszer csak úgy, hogy elrabol egyetlen tök ismeretlen gyereket, megöli, majd soha többet nem tesz ilyet. A gyerekrablók, gyilkosok ha nem kimondottan az adott gyerek a célpont akkor újra megteszik, nem tűnnek el, nem állnak le. Azon a területen ahonnan a kislány eltűnt több ilyen esetnek is kellett volna lennie. Teljesen irreális elképzelés, hogy egyetlen egy alkalommal egy, a családhoz nem köthető tettes csak úgy elrabol és megöl egyetlen egy gyereket. Mert hogy ugye régebben ez volt a konstrukció. Plussz az is érdekes, hogy a gyereket elvileg a szállodai szobában ölték meg. Nem igazán jellemző az ilyesmi gyerekgyilkosoknál, előbb általában elrabolják, életben tartják.

De a mostani gyanúsított többszörös gyerekzaklató és emberrabló ami beleillhet a dologba. Viszont abszolút nem kizárt, hogy csak találtak egy szerencsétlen pedofilt akinek már úgy is mindegy, hogy meglegyen a sikersztori. Láttunk már ilyet sajnos. Nekem kicsit irreális, hogy valaki ennyi országban gyanúsított legyen gyerekrablás miatt. Szerintem csak találtak egy bűnbakot (aki valószínűleg tényleg bűnös néhány esetben) és ráhúzták az összes gyerekrablást aminél elfogytak a nyomok.

2020. jún. 30. 02:02
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a dokut, én nem tudom mit higyjek, az viszont komolyan megdöbbentett, hogy a nyomozó arra a dologra, hogy a gyerekeket ott hagyták az aoartmanban azt mondta :"mindenki így csinálja."
2020. jún. 30. 06:20
 13/53 anonim ***** válasza:
95%
Jaj ne is mondd, én is már ott kitértem a hitemből, hát mi az, hogy bealtatózva otthagyod egy idegen helyen a pici gyerekeidet úgy hogy az utcára vezet a kijárat és még bónusznak egy óriási medence is egy karnyújtásnyira van? Ez nonszensz egyszerűen, maximum a kamaszt hagynám ott egyedül de 3 kisgyereket úgy hogy a legidősebb is csak 4 éves, belegondolni is rossz. 😔 Ráadásul a társaság összes tagja így tett és egymásnak tanítgatták az altatózást, puszta szerencse hogy csak egy családban történt tragédia. 🤦‍♀️
2020. jún. 30. 09:47
 14/53 anonim ***** válasza:
94%
Ami nekem fura, hogy Madeleine másik két testvérének a haja szála se görbült. Tehát, t.f.h. egy gyerekrabló ment a szobába, akkor meglátja, hogy van még két másik gyerek is, akkor kapva kap az alkalmon, hogy az összeset lenyúlja. Régi hír már tényleg, de voltak olyan infók, hogy a szállodában és a család bérelt autójában is vért találtak. Nem tudom mi történt szegénnyel, de szerintem ha valakit ilyen szinten nem találnak, akkor valószínűsíthető, hogy a holttestét az óceánba dobták súlyokkal.
2020. jún. 30. 11:46
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hullámsírban nyugszik szegény bármi történt is vele.
2020. jún. 30. 11:53
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Még ha két aluliskolázott szülőről lenne szó... de nem. Két menő orvosról beszélünk. Elég okosak mindenhez.
2020. jún. 30. 12:09
 17/53 anonim ***** válasza:
95%
Valószínűleg pont az eszüknek és a kapcsolataiknak / pénzüknek köszönhetően sikerült megúszniuk a szülőknek az egészet mint a Ramsey családnál. Csóró család gyerekeivel én még nem igen hallottam ilyen rejtélyes eseteket ahol nem lett meg a felelős. 🙄
2020. jún. 30. 12:18
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szülők benne vannak, az igazság viszont soha nem fog kiderülni. Nincs meg semmilyen gyilkos, csak gyanú van. Közvetett bizonyítékok alapján. A szülők nyakig benne vannak, van pénzük és eszük hogy soha ne legyen meg mi történt.
2020. júl. 11. 20:25
 19/53 anonim ***** válasza:
17%
nem értem, miért írjátok, hogy a szülők?
2020. júl. 11. 20:30
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha rablás történt volna akkor szerintem a rabló úgyis a két évvel fiatalabb testvérekből választott volna egyett, nem Madeleine -t.

Én úgy gondolom, hogy sokat kapott az altatóból vagy valami ilyesmi lehet a dologban.

Ezt wikipédián találtam és eléggé ledöbbentett: "2007. szeptember 7-én bejelentették, hogy megtalálták Madeleine vérnyomait egy kocsiban, amit szülei 25 nappal az eltűnése után béreltek; ennek következtében anyját, Kate McCannt gyanúsítottá (arguida) nyilvánították."

2020. júl. 13. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!