ez alatt mit értetek hogy meg van a józan esze? meg hogy nem idióta akkor semmi gond?? nem értem. van aki hagyja elrabolni magát vagy mi??
2020. jún. 29. 14:05
12/20 anonim válasza:
Azt értjük alatta, hogy aki a gettóban sétálgat vagy a halál kihalt fszán, ahol még térfigyelő kamera sincs és világítás is alig, az nem tudom kinek és mi a fszt akar bizonyítani, de nagy eséllyel kicsesz magával.
2020. jún. 29. 14:07
13/20 anonim válasza:
12 +1
Figyeljen oda a környezetére, pl. ne hallgasson közben zenét, ne mászkáljon ha szar a környék. Én rendszeresen mászkálok a belvárosban éjjel és ha nagyobb kerülővel jár az, hogy kikerülöm a veszélyesebb helyeket, akkor azt teszem, olyan helyen megyek, ahol vannak emberek, térfigyelők, ki van világítva stb.
2020. jún. 29. 14:21
14/20 anonim válasza:
Én sem értem, hogy mi a ráknak kell mindenképpen késő este a városban sétálgatni egyedül. Ez valami kényszer? :D
2020. jún. 29. 15:18
15/20 anonim válasza:
14 Ha pl. átmegyek valakihez és ott vagyok 1-ig, és fél óra sétára lakom olyan környéken, ahol semmi se szokott történni, akkor fogjak taxit, mert jaj mi lesz velem gyalog? Na ne már. Szeretek sétálni, jólesik, a napszar tök mindegy.
2020. jún. 29. 15:22
16/20 anonim válasza:
14 Megpróbálhatsz 30 fokban 10+ kn-t futni, én inkább kihagyom. Azért megyek rendszeresen este.
2020. jún. 29. 15:29
17/20 anonim válasza:
Hát éppen elég, ha egy nő egyedül éppen rosszkor van rossz helyen. A baj bármikor megtörténhet.
2020. jún. 29. 15:32
18/20 anonim válasza:
Attól függ.
Miskolcon? Nagyon. Nekem este 50 perc szokott lenni a csatlakozás Miskolcon, és már párszor jött rám a frász. Például a hetekben raboltàk ki egy ismerősöm bàtyjàt Miskolcon hajnalban. Azóta egy kicsit még jobban félek.
Munka miatt sétálgatnàl éjszaka, vagy csak úgy hobbiból? Ha hobbiból akkor inkább nappal sétálgass, ha veszélyesebb helyen laksz.
2020. jún. 29. 16:24
19/20 anonim válasza:
Egyébként egy kifejtés nem ártana...
Milyen a város,milyen a környék? Sokszor szokott lenni rablás meg ilyesmi?
Így tényleg nehéz megfelelő választ adni.
2020. jún. 29. 16:29
20/20 Sunshinedoll válasza:
Melyik városban?
Én pl. Budapesten annyira nem érzem magam biztonságban, de pl. voltam már olyan városban, ahol egyáltalán nem volt semmi bajom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!