Lányok végigmernétek menni egy veszélyes környéken éjjel egyedül forrónadrágban és topban?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 14:23
1/12 anonim válasza:
Nem bátornak nevezik az ilyen nőket, hanem kurv.ak, vagy őrültnek.
2/12 anonim válasza:
Veszélyes környékén egyedül nő... Nem hiszem, hogy a ruházat bármit is számítana. :/
3/12 anonim válasza:
A mai csajok 90%-a végigmegy bárhol, bármikor ilyen szerkóban 😃
4/12 anonim válasza:
Veszélyes környéken az ember nyakig beöltözve sem mászkál éjjel egyedül. Ha erőszak nem is történik, de a telefon, pénztárca stb. az lehet "ugrik".
5/12 anonim válasza:
Mentem már haza nagyon jó környékre szexi ruhában, nem volt gond.
Mentem már haza nagyon rossz környékre is, de akkor visszafogott ruhában. Nem volt gond.
Szerintem a kihívó viselettel sem lenne baj az éjszaka közepén.
Én MINGIG gáz sprayt tartok a kezemben, a mutató ujjam a gombján. Másik kezemben a kulcs, hogy a kapuban ne kelljen letenni a sprayt, amíg keresem.
A fülemben sosincs fülhallgató, a telefont nem veszem fel, csak a környék csendjére, mozgására figyelek.
6/12 anonim válasza:
Nem is viselek ilyen ruhákat :) nincs rá szükségem, anélkül is szép vagyok 😉 éjjel pedig jó környéken sem mászkálok egyedül, mindig viszek magammal valakit
8/12 anonim válasza:
Tinikoromban rengeteget mászkáltam veszélyes környéken, de nem ilyen ruhákban. Soha nem volt baj.
Majdnen baj volt néhányszor, de ez akkor is előfordult amikor pont nem egyedül voltam.
10/12 anonim válasza:
Rendes ruhába se mernek vegig menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!