Mennyire veszélyes egyedül 1 nyári fesztivál?
18 éves lány vagyok és nyáron 1 napra szeretnék menni fesztiválozni (délután megyek este vagyis hajnalban meg jövök). Senki se szeretne jönni velem, mert rock fesztiválról van szó és nem ismerek olyat aki szeretné a rockot.
Viszont abból kifolyólag hogy fesztivál sok lesz gondolom a részeg alak és mivel lány vagyok, elég vékony és egyedül is megyek valószínűleg szerintetek sokan próbálnak majd bántani meg hasonlók? Sose voltam még ilyen helyen. Kihagyni semmiképp se akarom mert a kedvenc zenekarom lép fel és nem akarok úgy meghalni, hogy nem látok egy koncertet tőlük xd
2 éve a Volt-on egyedül voltam. Egy teljes hétre. Még élek. :D (Bár én nem 18 voltam, hanem 28 akkor, de a nem stimmel.)
Biztos lesz, aki akar majd nyomulni, de biztos lesznek ezek közt normálisabb alakok is. Pl engem is betaláltak, és srác totál be volt nyomva, de több órán keresztül nagyon jót beszélgettünk.
Határozottnak kell lenni és úgy elküldeni a nem szimpi nyomulókat a búsba, ha meg nagyon nem akar tágítani, ne félj jelenetet rendezni - majd mások meg a nyomuló arcát rendezik le.
Észnél kell azért lenni, sose igyál többet, mint amit még elbírsz maximum spiccesen (tehát józan ítélőképességed még akkor se idd el, ha jó bulinak néz ki) de szerintem nem gáz. Főleg nem egy rock. Ha meg baj van, telefon van nálad.
Annyira veszélyes, amennyire veszélyessé teszed. Ha teljesen bebszol és nem tudsz magadról, ráadásul az irataid is elhagyod, akkor eléggé. Ha vigyázol magadra, akkor nagyjából olyan, mintha leugranál a városodban lévő bármelyik koncertre.
Amúgy ha körbenézel az esemény face oldalán, lehet, hogy találsz olyanokat, akik a környékedről mennek és hozzájuk csapódhatsz. Azért egy fiú-lány vegyes baráti társaság valószínűleg nem fog bántani.
Nem a rockmaratonra megyek, hanem az openroadra, az még nem is annyira nyári, júniusban van.
Igazából az a baj, hogy félek, hogy hülyének néznek ha csak úgy ráírok emberekre :s meg én sajna introvertált vagyok. Igazából úgy volt, hogy a bátyám eljön velem, de meggondolta magát és van 1 felesleges jegyem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!