Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felnőtt embereknél a jogos...

Felnőtt embereknél a jogos kérések figyelmen kívül hagyásának, és a légkör elmérgesítésének mi az értelme? Ez valami lázadás? Feszültség megosztás, bár pont a feszültség fenntartásával. Nem értem.

Figyelt kérdés
Nem én vagyok az elszenvedője, sem okozója. Mások helyet viszont, így hogy nem is értem, de amúgy sem tudnám átbeszélni, megoldani.

2020. jún. 27. 13:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
A magánélete is lehet egymilliárd féle. Lehet, hogy otthon veria családját, vagy ha van háziállata azon éli ki magát, de az is lehet hogy egy áldott, mindenre kész, aranylelkű embernek mutatja magát. Ezt sem lehet tudni.
2020. jún. 27. 14:26
 12/14 A kérdező kommentje:

Értelm. Valami olyan ez, hogy ha neki nem tetszim valami, úgy csinálja dolgokat, hogy a többi dolog másnak se tetszen, és ezzel azt hiszi kiegyenlít?

De így neki sem jobb, sőt mindenkinek rosszabb.

Ez olyan, mint "Dögöljön szomszéd tehene is!", mégha így rajta merezztül sem juthat friss tejhez?

2020. jún. 27. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatjuk hogy olyasmi (talán) mint a tehenes példa, igen. Az ilyet el kell kerülni, dögöljön bele a saját nyomorúságába, nem kell, és nem is szabad vele foglalkozni. Ezt tanácsolom neked. Remélem segíthettem :)
2020. jún. 27. 14:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen. Köszi! Engem nem zavar, hogy a házban laknak ilyen emberek. Ha valamit direkt más helyre tesznek, helyre rakom és megyek a dolgomra. Csak nem értettem, hogy miért jó, nekik is rossz helyre tenni.
2020. jún. 27. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!