Veletek volt már olyan, hogy egy emberben hirtelen minden elkezdett idegesíteni? Ez miért van?
Figyelt kérdés
Amiket csinál, amiket mond, ahogy viselkedik... Minden.2019. szept. 13. 13:43
1/5 anonim válasza:
Igen. Egyszerű: megláttad az igazi oldalát, ami téged abszolút taszít. Valamivel irritált, aztán a végén már csak azért is fog, minden levegővétele. Kerüld el inkább, mert őt is megbántod fölöslegesen, magadat is csak idegesíted.
2/5 anonim válasza:
Vagy azért, mert alapbúl utálod azt a fajtát és eltelt az az idő mire felfedte valódi énjét, illetve te felismerted.
A másik, hogy saját magad gyengeségeit látod és ezért idegesít.
3/5 anonim válasza:
Én így vagyok a két kolleganömmel, Costin Anikóval és Székely Virággal. Az is idegesit hogy egyáltalán élnek.
Amig Anikó meg Virág nem jártak naponta a műhelybe addig még úgy ahogy elviseltem őket. Voltak viták főleg anikóval de nem láttam naponta.
Mióta napo ta járnak azóta elviselni sem bírom őket.
Legszivesebben messzire eldobnám őket.
4/5 anonim válasza:
Igen, a kinézete miatt. Többnyire az előítéletek miatt van ez. Pedig az értelmes szó-beszélgetés sokkal hatásosabb lenne a másik megértésére.
5/5 anonim válasza:
Első kettőnek mondanám, hogy korántsem biztos, hogy a valódi arcát látta meg későn. Lehet, hogy amit meglátott, azt ítélte meg tévesen. Hadd mondjak egy példát. Ha én keqrvázom a harmadik szomszédod nénikéjét, csak megrántod a válladat. Ha az anyukáddal teszem ugyanezt, valószínű, hogy betöröd az orromat. Érted? Maga a tettem nem változott, csak a megítélés, mert téged érint. Mégis egész másképp fogsz rám nézni, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!