Felnőtt embereknél a jogos kérések figyelmen kívül hagyásának, és a légkör elmérgesítésének mi az értelme? Ez valami lázadás? Feszültség megosztás, bár pont a feszültség fenntartásával. Nem értem.
Volt ilyen ember az életemben. Megszakítottam vele minden kapcsolatot. Aztán sajnos lett másik, de ő nem nyíltan csinálta, hanem sunyiban, mindig azt szidta aki nem volt ott. Így maradt lényegében 2-3 barátom abból a 7-8 emberből akit annak tartottam. Semmi értelme, a saját pszichés szegénységüket próbálják eltüntetni azzal hogy ilyeneket csinálnak.
Azt tanácsolom, hogy ne is figyelj oda rájuk. Az ilyenek attól kapnak vérszemet, és akkor verik földhöz magukat tiszta erőből, ha nem veszik fel azt a hatalmas szappanoperát amit megpróbálnak létrehozni.
#5 Annak örül, hogy mindenki más fejére szarik, és feszültséget generál?
Nem értem, nekem teljesen más kamaszkori lázadásaim voltak.
Szóval tudatalattija lázad?
De ha van benne feszültség, miért jó neki, hogy több feszültség jutt el hozzá is?
Vagy értelme nincs, csak sz@rik rá, mert amúgy is feszült?
#9 Ok. Köszi!
De a kompenzálást nem értem ebben. Meg azt sem, hogy így milyen magánélete lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!