Felajánlanátok a segítségeteket?
Ha valaki, akit nem ismersz személyesen (internetes "barát"), arról beszélne neked (Facebookon), hogy mennyire fontos lenne eljutnia egyik nap valahová, csak sajnos nem tud semmilyen módon.
Felajánlanátok neki, hogy elviszitiek?
Vagy ha nem, akkor ha megkérne, elvinnétek?
Ha amúgy is lenne dolgom arrafelé, akkor igen - elférünk az autóban ketten is.
De ha csak miatta mennék, akkor magamtól nem igazán, leginkább amit az #1 is mondott, nem szeretnék ebből rendszert. (Max pénzért cserébe vinném el, csak ahhoz az asszertivitást gyakorolnom kéne még, úgyhogy ez esetben "nem érnék rá"🙃)
Egy elég hosszú út mondjuk, amire rámenne egy napotok.
De aznap mondjuk nem lenne semmi egyén dolgotok.
Persze nem ingyen :D
#5 ez esetben, ha nincs dolgom, és ő hozza szóba a pénz témát, és korrekten kezeli a dolgokat (nem "várja el", stb), meg megbízom benne, akkor persze.
Jó esetben megismerkedek egy tök jófej emberrel, akivel akár hosszútávon is barátok lehetünk. Rosszabb esetben is max kerestem egy kis pénzt egy olyan napon, amikor máskülönben otthon punnyadtam volna, és pár érdekeset beszélgettem egy másik emberrel.
Figyi nyugodtan kérdezz rá ha te vagy az akit el kéne vinni, persze mindenképp pénzért, meg esetleg útközben meghívhatnád kajázni...
Ha valaki így megkérne , fizetne és pont ráérnék nem lenne akadálya elvinném ha jó viszonyban vagyunk.
Viszont én nem ajánlom fel senkinek, mert már nagyon sokat tapasztaltam hogy szinte kivétel nélkül vissza élnek a helyzettel. Egy kollégám van, na őt bármikor bárhová 1 azért mert sose várja el, 2 mert ő is mindenben segít, sokat köszönhetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!