Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak felháborodva a...

Miért vannak felháborodva a molett nők, ha vékony modellekkel reklámozzák a fürdőruhákat?

Figyelt kérdés
Most a Calzedonia tett fel egy duci modellről képet, onnan jött a kérdésem. Sokan alá is írták, hogy na végre egy normális test meg ilyenek. Miért kell ezt? Én is direkt nem kezdek el itt dagadtozni, mert senkit nem szeretnék megbántani. Tudom, hogy sok embernek nincs önbizalma és nem hiszem, hogy tovább kéne az emberek önképét rombolni meg belegázolni mások lelkivilágába. Legyen az kövér vagy sovány. De amit látok már sokszor képek alatt, hogy bántják az emberek a másikat a külseje miatt, nem akarom elhinni. Csak van egy kis szabad időm, gondoltam megkérdezem. :D Kíváncsi vagyok mások véleményére is. Gondolom, hogy fogok kapni hideget meg meleget, mert itt még arctalanul is lehet fröcsögni ugye. :D
2020. jún. 26. 09:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont az ellenkezője futott végig a fejemben. Megláttam egy ilyen plakátot, hirtelen az volt az első gondolatom, hogy "úristen, milyen kövérek azok a csajok". Pedig akiket én láttam, olyan M-L méretűek lehettek, inkább csak skinnyfatek voltak, nem kifejezetten elhízottak... Szóval egyből belegondoltam, hogy lehet az XS-S méretű modellek után tűntek olyan kövérnek. Gondolom, ezért vannak úgy vele az emberek, hogy "végre" másféle alkatokat is mutogatnak, persze ezt szebben is ki lehetne fejezni.

Amúgy sincs olyan, hogy grammra megadott ideális testsúly, fontosabb, hogy az ember hogy érezze magát a bőrében. Például, egy 175 centis nő 57-75 kilóig még egészségesnek, "normális" testtömegűnek mondható. Ez azért egy elég széles skála.

2020. jún. 26. 11:37
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó, hogy nem csak modell alkatú nőkkel reklámoznak ruhákat, pl fürdőruhát mert azokon a nőkön minden jól áll. Neked megtetszik, van a méretedben, megveszed, te meg borzalmasan nézel ki benne. Jobb látni azt, mi az ami egy telt nőn jól mutat.

Én 162/66 vagyok, heti 3-4 edzés, nem eszem édességet, nem iszom cukros dolgokat, nem eszem kenyeret. Egyszerűen nem megy lejjebb a súlyom. Persze, éheztethetném magam, de nem fogom, elfogadtam így magam. Viszont rajtam sosem fog semmi úgy mutatni, mint egy modellen. Hiába az én méretem (38-40) rajtam már nem úgy áll. Gyereket is szültem már, a csípőm kiszélesedett, ilyen egybe tömb lettem. Ezért örülök, ha azt látom, hogy végre normális azaz átlagos alkatú nőn mutatnak valamit. Mondjuk nem kommentelek sehova semmit erről mert nem vagyok tahó, de szerintem nem csak a ducibb, plusz size hanem az alacsony ők is jobban örülnek, ha az átlaghoz jobban közelítő modellel szemléltetnek valamit.

2020. jún. 26. 12:00
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Az egész világ egy nagy átverés, ember legyen a talpán, aki el tud igazodni és megtalálja az igazán jó dolgokat. Persze, mindenkinek más a jó, de annyira túlidealizálunk mindent, hogy az ember már attól érzi rosszul magát, hogy nála nem úgy működnek a dolgok.

Itt vannak ezek a ruha dolgok is. Egy magas, sovány nőn, vagy férfin szinte bármi tökéletesen áll, tehát jól el lehet adni. Egy alacsony, vagy ducibb alkaton soha nem fog úgy állni.

A legtöbb termék egyáltalán nem az, mint aminek reklámozzák, jó nagy árat kell fizetni azért, hogy megtapasztald. Pl. a fehérítő nem fehérít igazán, a legjobb egészségügyi betét is átázik, nem létezik hajzsírosodás elleni sampon, olyan meg végképp nem, ami a genetikailag ritka hajat dúsítja, a fogyasztó tabletták nem fogyasztanak, stb.

Ha minden a valóságot mutatná, negyedannyi pénzt nem zsebelhetnének be, akik ebből az átverésből élnek. Az igazi vesztes pedig többnyire a vevő.

2020. jún. 26. 12:26
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat! Sok jó dolgot írtatok, az nagyon jó, amit valaki írt, hogy nincs S mérete de elfogadta magát és ha lát egy vékony csajt akkor nem irigy, hanem elismeri.:) Szerintem nagyon fontos, hogy mindenki fogadja el és szeresse magát. Én nem firtatom azt se, hogy miért kezdtek el ducibb alakú nőkön reklámozni, tényleg hasznos, hogy az ember látja, hogy áll az adott ruhadarab különböző méreteken. Egyszerűen csak nem értem azt a sok negatív kommentet, amivel emberek illetik egymást és saját magukat is mérgezik vele. Egyébként a párkapcsolatom jó, köszönöm szépen a kedves kommentet Mr. Anonimnak, ha esetleg egy teltebb nővel vigasztalódna a párom, egészségére, nem fogom magam hibáztatni.:)
2020. jún. 26. 13:21
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én duci vagyok és leszarom, hogy mivel reklámozzák a göncöket. Engem az idegesít, hogy semmit sem kapok a méretemben, vagy ha mégis, akkor méregdrágán.
2020. jún. 29. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!