Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak felháborodva a...

Miért vannak felháborodva a molett nők, ha vékony modellekkel reklámozzák a fürdőruhákat?

Figyelt kérdés
Most a Calzedonia tett fel egy duci modellről képet, onnan jött a kérdésem. Sokan alá is írták, hogy na végre egy normális test meg ilyenek. Miért kell ezt? Én is direkt nem kezdek el itt dagadtozni, mert senkit nem szeretnék megbántani. Tudom, hogy sok embernek nincs önbizalma és nem hiszem, hogy tovább kéne az emberek önképét rombolni meg belegázolni mások lelkivilágába. Legyen az kövér vagy sovány. De amit látok már sokszor képek alatt, hogy bántják az emberek a másikat a külseje miatt, nem akarom elhinni. Csak van egy kis szabad időm, gondoltam megkérdezem. :D Kíváncsi vagyok mások véleményére is. Gondolom, hogy fogok kapni hideget meg meleget, mert itt még arctalanul is lehet fröcsögni ugye. :D
2020. jún. 26. 09:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%

Én sem vagyok tökéletes, de divatmagazinokban, kifutón, képeken, a modelleket szeretem nézni és nem azt, aki olyan, mint én :D A klasszikus modelleket szeretem. Nekem nincs igényem arra, hogy mindenféle alkatú, mindenféle problémával és betegséggel küzdők reklámozzák a ruhákat.

Ez egy szép álomvilág. Én nem értek egyet azzal, hogy "hétköznapiasítják".

2020. jún. 26. 09:42
 2/25 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem gondolnak bele, hogy ezzel másokat megsértenek, hogy ha magukat így dicsérik, az másoknak bántás.

Ez olyan, mint mikor megkérdezik egy 30+ pártól, hogy "mikor lesz gyerek", alapvetően nem rossz szándékból kérdezik, de ha nem terveznek gyereket vagy terméketlen az egyik fél, akkor igen csak sértő lehet a kérdés.

Ugyanígy, ha valaki nagyon vékony és nem tud hízni, vagy alapvetően így érzi jól magát, annak a ducidicsérős kijelentések nem valami imponálóak, pedig nem sértésként címzik.

2020. jún. 26. 09:42
 3/25 anonim ***** válasza:
Divatvilágban a nagyon vékony magas az elvárás,úgy tudom.Van erről is itt kérdés. https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes.. a molettebbeknek ez nyílván,hogy mindenhonnan ez folyik.Viszont most már vannak plus size modellek is,ott a molettebbekkel reklámoznak. [link]
2020. jún. 26. 09:46
 4/25 anonim ***** válasza:
85%
Bántó a molettebbeknek,ezért vannak most már plus size modellek is gondolom.
2020. jún. 26. 09:47
 5/25 anonim ***** válasza:
71%

Irigység az egész. De egyébként vannak külön plus size, meg molett modellek is. Nem tudom, hogy akkor mi értelme fikázni mindenkit. Ma már minden testsúlynak megfelelően találhatunk modelleket.

Sokan sajnos összekeverik az egészséges testalkatot a kövérrel. Az egészséges testalkat ez, mint a középső lányé: [link]

Plus size, akin már van 10-15 kg súlyfelesleg pedig ez: [link]

Szépségileg meg mindenkinek más tetszik, más az ízlése. A modellügynökségek azonban a vékonyabb csajokat még mindig előnyben részesítik.

2020. jún. 26. 09:47
 6/25 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem a plusz size meg már a másik véglet. A plus size nekem nem az átlagos női test, hanem durván elhízott. Ha végigmegyek az utcán a nők nagy része nem plus size. Nem kéne ezt sztárolni.

Ha már nem a vékony modelleket akarják, akkor legyenek átlagosak, de ne erősen elhízottak.

2020. jún. 26. 09:49
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem jo dolog, ha hetkoznapiasitjak. De meg kell tartani a vekony modelleket is, mert a vekonysag is egy hetkoznapi testalkat, rengetegen vekonyak annak ellenere, hogy semmit nem tesznek erte. En azt szeretem, ha egy adott ruhat tobb testalkatu modelllel is pozoltatnak, mert igy legalabb latja az ember, hogy rajta hogy allna, plane online rendelesnel hasznos, mert ami a vekony lanyon tok jol all, az lehet hogy otthon a 75-85 kiloson mar fura. (Pl egy laza esesu nyari ruhadarab teljesen mashogy nez ki azon, akinek keskeny a csipoje es azon, akinek vastag.)

Szoval szerintem az a legjobb, ha legalabb 3-4 fele alkatu modell van mindenre.

2020. jún. 26. 09:50
 8/25 anonim ***** válasza:
62%

Sokszor a dagadtak van a legnagyobb önbizalmuk.

Nem sokszor sertodnek meg.

Azért vesznek be a divatvilágba ilyeneket, mert újítani kell.

Persze a dagadtak örülnek neki,mert úgy nem érzik magukat kirekesztve.

De olyan nagy vásárló közönségük nincs.

Ráadásul ugy érzik most már tényleg nem kell lefogyni, hiszen már ilyeneket is reklámoznak.

Nem gondolnak bele hogy milyen egészségtelen az a túlsúly.

Ja, én is dagadt vagyok.

Csak mostmár teszek érte hogy ne legyek az.

2020. jún. 26. 10:15
 9/25 anonim ***** válasza:
56%

Ha ennyire elvárás, hogy ne csak tökéletes testen reklámozzanak ruhákat, akkor az autóreklámokban csak dugóban araszoló alapfelszereltségű kocsikat mutassanak, a gyorséttermekben nézzen ki a kivetítőn ugyanúgy a hamburger, mint amit elém raknak, a fogkrémeket csak legalább 3 hiányzó és 5 tömött fogsorral reklámozzák (mert ez az átlagos), a felmosószert ne vegytiszta lakásban hófehér padlón húzogatva mutogassák, a tamponreklámban ne kék folyadékkal illusztráljanak, pelenkát csak nyűgös gyereken mutassanak, utazást csak zsúfolt és szemetes tengerpartokon készült képekkel népszerűsítsenek, futócipőt csak háromszögesre izzadt pamutpólóból kivillanó mellszőrzettel együtt lehessen mutatni...

... nonszensz lenne. Senki nem ezt várja, mindenki tudja, hogy a reklámok tökéletes világa, meg a feelgood világkép az csak köszönőviszonyban van a termékkel.

Ruháknál mégis megy ez a hülyeség.

2020. jún. 26. 10:23
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem jó dolog megmutatni, hogy egy ruha hogyan fest egy molett nőn, mert nagyon nem ugyanúgy, ahogyan egy vékony nőn. Persze akkor, ha vásárlásról van szó. A divatshow-k az megint más tészta, azt én inkább a művészet kategóriába sorolom, nekem teljesen mindegy, az alkotó milyen testalkatú ruhafogasokra aggatja fel a műveit.
2020. jún. 26. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!