Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak felháborodva a...

Miért vannak felháborodva a molett nők, ha vékony modellekkel reklámozzák a fürdőruhákat?

Figyelt kérdés
Most a Calzedonia tett fel egy duci modellről képet, onnan jött a kérdésem. Sokan alá is írták, hogy na végre egy normális test meg ilyenek. Miért kell ezt? Én is direkt nem kezdek el itt dagadtozni, mert senkit nem szeretnék megbántani. Tudom, hogy sok embernek nincs önbizalma és nem hiszem, hogy tovább kéne az emberek önképét rombolni meg belegázolni mások lelkivilágába. Legyen az kövér vagy sovány. De amit látok már sokszor képek alatt, hogy bántják az emberek a másikat a külseje miatt, nem akarom elhinni. Csak van egy kis szabad időm, gondoltam megkérdezem. :D Kíváncsi vagyok mások véleményére is. Gondolom, hogy fogok kapni hideget meg meleget, mert itt még arctalanul is lehet fröcsögni ugye. :D
2020. jún. 26. 09:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%

Az a gond, hogy a molettekre alig gyártanak jól szabott fürdőruhát, vagy egyéb ruhákat. A sovány magas nőkön persze szinte minden jól áll, nem kell különösebben figyelni a színre, szabásra, stb. Könnyebb eladni, betörni vele a piacra. Ugyanez a helyzet az áruházakban, a molett alig talál normális ruhát (és itt most ne Budapestből induljatok ki), pedig nagy igény lenne rá. Ezért örülnek a nők, ha végre látni azt is, hogyan áll egy-egy ruha egy molettebb modellen.

Én pl. a 160 centimhez 72 kg. vagyok (tudom, fogyjak le). Egy rémálom az öltözködés és rengetegen vagyunk, akik ezzel kínlódnak. Már utálok vásárolni menni, mert úgy sem kapok, vagy ha igen, az 100 % műszál. A ruházati ipar szinte kizárólag fastfashion termékeket gyárt sz.r minőségben 175/50-55 kilós nőkre.

2020. jún. 26. 10:29
 12/25 anonim ***** válasza:
21%
Sok agyatlan barom azt képzeli, hogy egy 70-90 kilós nő már "dagadt" és jááááj de ágíííísíttálán. Hát elárulom nektek, drágáim, hogy 100 kiló alatt még senkinek semmi baja nincs az ágísígível, nem kell aggódni feleslegesen.
2020. jún. 26. 10:31
 13/25 anonim ***** válasza:
50%
Hú de unalmas vagy már. Mindig azt a nőtípust szidod itt, amelyik éppen elutasított, vagy mi ösztönöz ezekre a kérdésekre?
2020. jún. 26. 10:44
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Egy 160 centis nőnek a 70-90 kg már erősen elhízott, túlsúlyos kategória.

Viszont egy 175-180 centis nőnek meg nem. Nagyon nem mindegy, hogy milyen magas az ember.

Az egészségkárosodás pedig nem máról holnapra fog kialakulni, hanem ez egy igen hosszú folyamat. Élhetsz 20 évig egészségtelenül, túlsúlyosan, aztán kb. életed hátralevő részét töltheted a kórházakban, meg az orvosi rendelőkben az egészségügyi problémáid miatt. A te dolgod, a te felelősséged. Ki mint vet, úgy arat későbbiekben.

Miért kezdel el itt sértegetni bárkit is és gúnynevekkel illetni? Senki se sértegetett itt senkit. Senki se süllyedt le arra szintre, kivétel a 12-es válaszoló, hogy alpári módon alkosson véleményt. Ezzel csak magadat égeted le.

2020. jún. 26. 10:45
 15/25 anonim ***** válasza:
47%

Mert örülnének, ha a frusztrált és sikertelen életük valahogy kevésbé menne velük szembe. Volt olyan telt barátnőm, aki tojt az egész témára és neki volt igaza. Szépnek találta a vékony lányokat és nem pörgött azon, hogy ő nem az. Volt ÉLETE és nem olyan dolgokkal foglalkozott, amik nem hatnak ki rá.

Az meg, hogy sokak szerint a túlsúly a "normális". Hát, sokat elmond róluk.

2020. jún. 26. 10:51
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a modell alkatú duci nő még sokkal ritkább, mint a modell alkatú vékony... Molett nőként mondom, hogy semmi valóságos nincs a duci modellekben, egy átlag túlsúlyosabb nőnek abszolút nincs ennyire egyenletes zsíreloszlása, se ennyire feszes és sima bőre. Az átlag(!) túlsúlyos nő attól túlsúlyos, hogy kevesebb figyelmet fordít a mozgásra, vagy a helyes táplálkozásra, vagy mindkettőre, ami igencsak meglátszik a bőrükön is. "Valóságos" testeket szerintem csak egy nagyon szűk réteg szeretne látni az újságokban. Én sem szeretnék, egyszerűen nem esztétikus mindenkinek a teste, az újságban, reklámban meg esztétikus dolgokat szeretnek látni az emberek.

Ahogy már előttem is írta valaki, a reklámokban semmi más se valóságos. A tisztítószert miért nem egy átlag proli lakás linóleumán vagy repedezett járólapján mutatják be?

2020. jún. 26. 11:00
 17/25 anonim ***** válasza:
26%
#13 Ahhoz h lefogyj nem kell enned, ahhoz hogy meghízz meg tömnöd kell a sok szar kaját magadba. Na melyik a nehezebb? Az elsőhöz semmit nem kell csinálj. Akkor miért olyan nehéz a sok dagadt disznónak ez? 🤔 Ne egyen annyi sokat, ennyi. Nem olyan nehéz. Literálisan nem kell hozzá csinálni semmit. Ha erre nem képes akkor ne akadjon fent azon hogy a vékony test a szépségideál meg ne frusztrálkodjon mert egyeseknek van önkontroljuk. 😇😌
2020. jún. 26. 11:02
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
18-as! Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem lenne ennyi elhízott ember a világon. Alapból hülyeségeket írsz.
2020. jún. 26. 11:09
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
#19: Az emberek többsége egyszerűen lusta.
2020. jún. 26. 11:12
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Hazánk nem azért Európa legelhízottabb országa, mert annyi hormonproblémás és beteg ember lenne, hanem azért, mert egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat a legtöbb ember. Össze-vissza zabálnak mindent mértéktelenül, mozgás meg nuku.

Tudod, ha csak eszel és nem mozogsz, a testeden fel fog halmozódni a sok zsírfelesleg.

2020. jún. 26. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!