Miért vannak felháborodva a molett nők, ha vékony modellekkel reklámozzák a fürdőruhákat?
Az a gond, hogy a molettekre alig gyártanak jól szabott fürdőruhát, vagy egyéb ruhákat. A sovány magas nőkön persze szinte minden jól áll, nem kell különösebben figyelni a színre, szabásra, stb. Könnyebb eladni, betörni vele a piacra. Ugyanez a helyzet az áruházakban, a molett alig talál normális ruhát (és itt most ne Budapestből induljatok ki), pedig nagy igény lenne rá. Ezért örülnek a nők, ha végre látni azt is, hogyan áll egy-egy ruha egy molettebb modellen.
Én pl. a 160 centimhez 72 kg. vagyok (tudom, fogyjak le). Egy rémálom az öltözködés és rengetegen vagyunk, akik ezzel kínlódnak. Már utálok vásárolni menni, mert úgy sem kapok, vagy ha igen, az 100 % műszál. A ruházati ipar szinte kizárólag fastfashion termékeket gyárt sz.r minőségben 175/50-55 kilós nőkre.
Egy 160 centis nőnek a 70-90 kg már erősen elhízott, túlsúlyos kategória.
Viszont egy 175-180 centis nőnek meg nem. Nagyon nem mindegy, hogy milyen magas az ember.
Az egészségkárosodás pedig nem máról holnapra fog kialakulni, hanem ez egy igen hosszú folyamat. Élhetsz 20 évig egészségtelenül, túlsúlyosan, aztán kb. életed hátralevő részét töltheted a kórházakban, meg az orvosi rendelőkben az egészségügyi problémáid miatt. A te dolgod, a te felelősséged. Ki mint vet, úgy arat későbbiekben.
Miért kezdel el itt sértegetni bárkit is és gúnynevekkel illetni? Senki se sértegetett itt senkit. Senki se süllyedt le arra szintre, kivétel a 12-es válaszoló, hogy alpári módon alkosson véleményt. Ezzel csak magadat égeted le.
Mert örülnének, ha a frusztrált és sikertelen életük valahogy kevésbé menne velük szembe. Volt olyan telt barátnőm, aki tojt az egész témára és neki volt igaza. Szépnek találta a vékony lányokat és nem pörgött azon, hogy ő nem az. Volt ÉLETE és nem olyan dolgokkal foglalkozott, amik nem hatnak ki rá.
Az meg, hogy sokak szerint a túlsúly a "normális". Hát, sokat elmond róluk.
Szerintem a modell alkatú duci nő még sokkal ritkább, mint a modell alkatú vékony... Molett nőként mondom, hogy semmi valóságos nincs a duci modellekben, egy átlag túlsúlyosabb nőnek abszolút nincs ennyire egyenletes zsíreloszlása, se ennyire feszes és sima bőre. Az átlag(!) túlsúlyos nő attól túlsúlyos, hogy kevesebb figyelmet fordít a mozgásra, vagy a helyes táplálkozásra, vagy mindkettőre, ami igencsak meglátszik a bőrükön is. "Valóságos" testeket szerintem csak egy nagyon szűk réteg szeretne látni az újságokban. Én sem szeretnék, egyszerűen nem esztétikus mindenkinek a teste, az újságban, reklámban meg esztétikus dolgokat szeretnek látni az emberek.
Ahogy már előttem is írta valaki, a reklámokban semmi más se valóságos. A tisztítószert miért nem egy átlag proli lakás linóleumán vagy repedezett járólapján mutatják be?
Hazánk nem azért Európa legelhízottabb országa, mert annyi hormonproblémás és beteg ember lenne, hanem azért, mert egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat a legtöbb ember. Össze-vissza zabálnak mindent mértéktelenül, mozgás meg nuku.
Tudod, ha csak eszel és nem mozogsz, a testeden fel fog halmozódni a sok zsírfelesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!