Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Öngyilkosságon ti is elgondolk...

Öngyilkosságon ti is elgondolkodtatok már?

Figyelt kérdés
Nem akarok tovább élni, évek óta szeretnék egy párt magamnak, akivel jól megvagyunk és ki tudjuk tölteni tartalmasan az időt. De mindig csalódás a vége. A munkámban nem lelem örömöm, mindenki csak szívózik velem, barátaim nincsenek, mert mindenki elment külföldre. Nem találom a helyem. Egyre többször gondolok arra, hogy jó lenne a semmi, jó lenne meghalni, menekülni! Kész vagyok mindent feladni.
2020. jún. 24. 12:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%

Próbáltál már ezekről a gondolatokról beszélni valamelyik családtagoddal?

Vagy ha ez nem ment/megy esetleg egy szakemberrel?

Hidd el, sok mindenben tud segíteni egy kívülálló, aki jobban belelát a dolgaidba/gondolataidba/érzéseidbe általad :)

2020. jún. 24. 12:09
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen, beszéltem. Nem lett jobb.
2020. jún. 24. 12:10
 3/23 anonim ***** válasza:
23%

Sajnálom. Viszont ezen más nem igazán tud változtatni csak Te.

Ehhez lenne egy löket ha más biztatna, többszöri alkalmakon

2020. jún. 24. 12:11
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi hülye, bunkó és szemét ember van néha eszembe jut. De aztán az is eszembe jut, hogy akasszák fel ők magukat, bár ahhoz is hülyék :)
2020. jún. 24. 12:15
 5/23 anonim ***** válasza:
40%
Van egy rossz hírem. Az én hitvilágomban a dolgok úgy működnek, hogy minden rosszat is meg kell tapasztalni a jók mellett. Ez a létezésünk lényege, az élet pedig a tér, ahol ezek megtörténnek. Ha ennek gátat vetnék egy öngyilkossággal, akkor újra és újra neki kellene indulnom ugyanennek az útnak, talán egy más időben és helyen, és talán nehezebb is volna. Hiszem azt, hogy van értelme mindezen keresztül menni, így a rossz dolgokon is könnyebben túljutok.
2020. jún. 24. 12:18
 6/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. jún. 24. 12:22
 7/23 anonim ***** válasza:
28%
12 éves koromban foglalkoztattak ilyen gondolatok utoljára. Azóta rájöttem, hogy baromság.
2020. jún. 24. 12:23
 8/23 A kérdező kommentje:
28
2020. jún. 24. 12:24
 9/23 anonim ***** válasza:
27%

Keress magadnak olyan elfoglaltságokat, amikben örömedet leled.

Sportolj, járj pl. tornázni (remek ismerkedési lehetőség), vagy keress önkéntes munkát, ahol pozitív élmények érhetnek.

2020. jún. 24. 12:27
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem nyújt örömöt az emberek társasága.
2020. jún. 24. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!