Öngyilkosságon ti is elgondolkodtatok már?
Figyelt kérdés
Nem akarok tovább élni, évek óta szeretnék egy párt magamnak, akivel jól megvagyunk és ki tudjuk tölteni tartalmasan az időt. De mindig csalódás a vége. A munkámban nem lelem örömöm, mindenki csak szívózik velem, barátaim nincsenek, mert mindenki elment külföldre. Nem találom a helyem. Egyre többször gondolok arra, hogy jó lenne a semmi, jó lenne meghalni, menekülni! Kész vagyok mindent feladni.2020. jún. 24. 12:07
21/23 anonim válasza:
Nekem a csokievés okoz boldogságot, meg a jó filmek.
22/23 anonim válasza:
Megértelek, kérdező. Aki depressziós, annak semmi nem okoz örömet, így a te állapotodban normális, ha nem tudod ezt érezni.
Pszichológusnál vagy pszichiáternél voltál már?
23/23 anonim válasza:
Szia, ha úgy érzed, hogy szeretnél valakinek beszélni ezekről a dolgaidról én szívesen meghallgatlak!
Írj privátban ha szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!