Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy tanfolyam eleg ahhoz,...

Egy tanfolyam eleg ahhoz, hogy programozo legyek?

Figyelt kérdés

Az eszem megvan hozza, de egyetemre menni nincs se penzem, se lelki erom. Sokszor olvastam mar, h indulnak programozoi tanfolyamok, ezek ernek valamit?

Nyilvan nem a microsoftnal szeretnek szoftverfejleszto lenni, es nem is feltetlenul az 500k-s fizetest szeretnem kapni, de ez erdekel es ebben vagyok jo. A fizikai munka sajnos nem fekszik nekem, hiaba probaltam es nagyon keveset is keres. Konkretan a mostani munkahelyemen annyit kapok csak az atlag heti 50 oraert cserebe, hogy ha nem koltok ruhara es sporolok a kajaval ahogy csak tudok (ertsd: 0 zoldseg, 0 gyumolcs, 90% szendvics, 10% fott kaja), akkor kihuzom ho vegeeig. Se egy lakast nem tudnek venni, se egy autot es konkretan semmire sincs penzem. Kezd elegem lenni, oszinten. Szoval eleg lenne?:)

2020. jún. 21. 10:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Akkor szerinted mi a jó? Ha egy másfél éves intenzív és piacképes képzés nem?

Én saját magam miatt is várom...

2020. jún. 21. 17:00
 22/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, de ott a cikk.

Leírják, hogy nem jó.

Akkor miről beszélsz?

2020. jún. 21. 17:02
 23/25 A kérdező kommentje:
Hozom a popcornt, varjatok.
2020. jún. 21. 17:05
 24/25 anonim ***** válasza:

22

Jobban hiszek az esti egyetemen a senior csoporttársaimnak, vagy a saját tapasztalataimnak, mint 1 cikknek (amúgy hol van belinkelve, nem látom), vagy egy vadidegennek egy oldalon.

Kérdező

Ja, hogy azért írtad ki a kérdést, hogy belerúghass abba, aki segíteni akar?

Tudod elég vacak 2 éven vagyok túl. Nos a kedves kis beszólásod után ugyanezt kívánom, szívből.

2020. jún. 21. 17:45
 25/25 A kérdező kommentje:

Kedves "sikertelen" kollegank kuldte nekem jokivansagait:

2020. június 21. 17:45

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: Egy tanfolyam eleg ahhoz, hogy programozo legyek?

"Hozom a popcornt, varjatok."

Az üzenet:

Hú de égetnivaló gyökér vagy.

2020. jún. 21. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!