Informatikus (tanfolyam) végzettséggel mennyire lehet részmunkaidős, kötetlenebb állást találni?
Figyelt kérdés
Illetve az informatikán belül milyen tanfolyamot, melyik ágát érdemes tanulni, ha részmunkaidőben szeretnék dolgozni?2020. máj. 13. 16:30
1/4 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mire leszel utánna képes.
És azt érdemes tanulni, amelyik területhez jobbak a képességeid. A foglalkoztatás formája inkább az adott álláshoz és munkahelyzet köthető, nem a szakterülethez.
2/4 anonim válasza:
Írtam egy regényt, de ez a gyakorikerdeseknek már gatya, magától újrafrissült és minden eddig írt sor elveszett.
Újra már nem írom meg egészet, csak bedobok egy linket, ez az ingyenes online tanfolyam segíthet belekóstolni a területekbe..
3/4 A kérdező kommentje:
2-es, köszi! Erre már jelentkeztem.
Sajnálom, hogy elszállt, amit írtál, szinte használhatatlan lett a gyakori, amióta megújult. :(
2020. máj. 14. 18:38
4/4 anonim válasza:
Semennyire. Én is itt vagyok 26 évesen rendszergazda okj-val és 12 órában húzom az igát segédmunkásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!