Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy tanfolyam eleg ahhoz,...

Egy tanfolyam eleg ahhoz, hogy programozo legyek?

Figyelt kérdés

Az eszem megvan hozza, de egyetemre menni nincs se penzem, se lelki erom. Sokszor olvastam mar, h indulnak programozoi tanfolyamok, ezek ernek valamit?

Nyilvan nem a microsoftnal szeretnek szoftverfejleszto lenni, es nem is feltetlenul az 500k-s fizetest szeretnem kapni, de ez erdekel es ebben vagyok jo. A fizikai munka sajnos nem fekszik nekem, hiaba probaltam es nagyon keveset is keres. Konkretan a mostani munkahelyemen annyit kapok csak az atlag heti 50 oraert cserebe, hogy ha nem koltok ruhara es sporolok a kajaval ahogy csak tudok (ertsd: 0 zoldseg, 0 gyumolcs, 90% szendvics, 10% fott kaja), akkor kihuzom ho vegeeig. Se egy lakast nem tudnek venni, se egy autot es konkretan semmire sincs penzem. Kezd elegem lenni, oszinten. Szoval eleg lenne?:)

2020. jún. 21. 10:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Ezek az OKJ sz.rságok semmit nem érnek. Te sem hiszed, hogy 3 vagy 6 hónap alatt megtanítanak valakit bármelyik programnyelvre.
2020. jún. 21. 10:19
 2/25 anonim ***** válasza:
94%

Egy darabig nagyon nyomta az Index a Codecool fizetett hirdetéseit, aztán jöttek a gondok és azóta már az Index is lehozott erről egy cikket, amiben máshogy állnak már az egészhez.

Keress rá

A legtöbb ráadásul fizetős és drága.

2020. jún. 21. 10:24
 3/25 A kérdező kommentje:
1 eves tanfolyamrol van itt szo. :) egyebkent is inkabb onceluan tanulnam. De egyebkent van igazsag abban amit mondassz, sajnos.
2020. jún. 21. 10:24
 4/25 anonim ***** válasza:
70%

A Codecool másfél éves.

A legtöbbel az a baj, hogy a matekot mellőzi.

Anélkül meg nem a legjobb.

2020. jún. 21. 10:27
 5/25 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy vágj bele, aztán majd lesz valahogy.
2020. jún. 21. 10:27
 6/25 A kérdező kommentje:
Mielott valaszolnek utananezek ennek a codecool temanak. 1 eve lattam a hirdetesuket, innen jott az alap otlet.
2020. jún. 21. 10:34
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

A Codecool egy rakás szar, most írom.

"Álompályának tűnt, de fel kellett adniuk"

Erre keress rá.

2020. jún. 21. 10:37
 8/25 anonim ***** válasza:
80%
Ráadásul állami háttér is van, szal gondolhatod, hogy Orbán keze van benne
2020. jún. 21. 10:37
 9/25 A kérdező kommentje:

Csak felig olvastam el a cikkeket, de mar most latom, hogy megsem olyan konnyu ez. Foleg az ijeszt meg, hogy 0 tapasztalattal sehova se kellenek. Na de most komolyan, hogyan szerezzen az ember tapasztalatot? Na meg azok akiket felvesznek hogyan szereztek tapasztalatot? Nem hiszem el, hogy 2020ban is ilyen konkretan nevetseges problemakkal kell kuzdeni. Mert ez mar tenyleg nevetseges es szanalmas.

A kepzesek pedig amiket ezek a sulik nyujtanak... Jartam mar ilyen magansulis tanfolyamokra es akkor ezekszerint ez is ugyan az kb. 0 felszereles, 0 tamogatas, 100% lehuzas.

2020. jún. 21. 10:50
 10/25 anonim ***** válasza:

Az OKJ-ból 2 van, 1 éves, iskolarendszeren kívüli, 2 éves, iskolarendszerű. Utóbbi ingyenes, de kb nem összeegyezthető a melóval.

Alapvetően mindkettő kerülendő.

Az egyetem nagyon pocsék tud lenni. Mindamellett, hogy egészségtelenül túlterhel, nem ad piacképes tudást. Tehát munka mellett végigszenveded majd utána nem fogsz tudni szoftverfejlesztőként elhelyezkedni.

Én sajnos először 1 éves OKJ-t csináltam, most esti egyetemen vagyok. Egy teljesen reményvesztett IT helpdeskes vagyok.

A rövid, 3 vagy 6 hónapos bootcampek fabatkát se érnek, van is 2 ismerősöm, aki elvégzett ilyet.

A Codecool-t viszont nagyon erősen javasolják sokan, állítólag jó. Ez 1,5 éves!!

Állítólag totál jó piacképes tudást ad.

Én megbántam, hogy nem oda mentem.

Még gondolkozom nem kezdőknek való bootcampen, de már rettentő sok pénzem van a programozás tanulásában és sok hitel is. :/

2020. jún. 21. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!