Lányok, Nők! Nektek milyen érzés fizikálisan, hogy nők vagytok?
Tudom, fura kérdés. Azt is, hogy menstruációkor fájhat, görcsölhet a hasatok. De ezen kívül éreztek-e valamit abból, hogy nők vagytok? Miket éreztek még a testeteken pl. mellek feszülésén túl?
Kort is írjatok. 🙂
Az előttem válaszoló jól leírta, tehát fizikailag előnyösebb pasinak lenni, de azért a női létnek is rengeteg előnye van.
Engem már így a menzis dolog nem is zavar, mert megtanultam kezelni meg fájdalmaim is ritkán vannak.
A szörtelenítés is amolyan egyszerűbb feladat.
Én szeretek csinosan és igényesen kinézni, amihez hozzátartozik a vékony testalkat, hosszú haj, hibátlan bőr, hosszú szempillák, szép ívelt szemöldök,ápolt köröm stb. És nem vagyok ám ilyen pláza cica, mindezek ellenére nagyon természetes kinézetem van.
Tehát sminkelek ha valahová megyek, a hosszú hajamat be kell állítani.Mert én így érzem jól magam. És ez mind sok időt vesz el.
Ami még zavar, hogy utálom a melltartókat, de ugye anélkül meg összevissza lóg, a bimbi átkarcol a pólón.
Bugyit szintén, csak ilyen félig tangát hordok de még az is képes beragadni a popóba és az olyan kényelmetlen. A női farmer nadrágok sem túl kényelmesek.
Ékszerekből egyedül nagy karika fülbevalókat hordok, de az is eléggé zavaró tud lenni néha.
Tűsarkút ugyan nem hordok, de el tudom képzelni az is milyen kényelmetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!